ERC reclama un millor finançament per Catalunya


  • Comparteix:

El mal finançament és una de les qüestions pendents que encara té Catalunya. Aquesta ha estat la principal idea que ha destacat la xerrada organitzada per esquerra republicana i les seves juventuts. Josep Huguet, diputat al parlament ha parlat sobre l'impacte negatiu que la recaptació d'impostos té per a Catalunya.

Prop d'una vintena de persones han assistit a aquesta xerrada que s'ha celebrat a la casa de cultura. Josep Huguet, diputat i portaveu d'esquerra republicana ha denunciat que l'estat reté 250.000 pessetes per habitant que correspondrien a Catalunya. Segons Huguet, aquest fet comporta greus repercussions per a la inversió pública catalana.

Josep Huguet



Huguet també ha explicat que aquest fet fa de catalunya una societat cara i difícil per a viure-hi. D'altra banda, el polític ha parlat sobre el model alternatiu pel qual s'aboga des d'ERC.

Josep Huguet



Josep Huguet s'ha compromés a que si el seu partit entra al proper govern de la generalitat, el concert econòmic serà una de les seves prioritats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.