Un centenar de persones critiquen 'la privatització' del Camp de Golf de Can Sant Joan

Arran Sant Cugat i Arran Rubí han organitzat una concentració al camp per defensar que es mantingui com un espai verd


Temes relacionats

La plataforma Reconvertim el Camp de Golf vol un front comú amb els ajuntaments de Sant Cugat i Rubí (19/gen/21)

300 persones es mobilitzen perquè el Camp de Golf de Can Sant Joan sigui un parc interurbà (13/des/20)


  • Comparteix:

Més d'un centenar de persones s'ha concentrat aquest dissabte al Camp de Golf de Can Sant Joan per criticar 'la privatització' de l'espai. Arran Sant Cugat i Arran Rubí han organitzat un matí d'activitats per defensar que l'entorn es converteixi en un espai d'ús públic i evitar que torni a acollir un camp de golf. Pintar un mural, la lectura d'un manifest i un vermut musical han amenitzat aquest matí de reivindicacions.

En declaracions a Cugat Mèdia, la portaveu d'Arran Sant Cugat, Alba Guerrero, ha explicat que cada vegada "s'estan privatitzant més espais verds" i reclamen que es pugui fer "ús públic" de l'antic camp de golf de Can Sant Joan. Guerrero també ha reivindicat que el camp es mantingui com un espai verd amb "la seva funció" contra els "nivells de contaminació" i, fins i tot, que pugui tenir "funcions agrícoles que vagin més enllà d'un ús privat".

D'altra banda, la portaveu d'Arran Rubí, Mercè Hernández, ha remarcat que la concentració d'aquest dissabte donava el "tret de sortida" a la campanya del col·lectiu jove per "visibilitzar el problema i explicar el que està passant" a Can Sant Joan. Hernández ha remarcat que continuaran treballant perquè creuen que "ningú estaria d'acord" en què "hi hagués un camp de golf i l'espai estigués privatitzat".




Alba Guerrero

S'estan privatitzant cada vegada més espais verds. Reivindiquem que se'n pugui fer ús públic i, amb els nivells de contaminació que hi ha, que puguin seguir tenint la seva funció i fins i tot, funcions agrícoles que vagin molt més enllà d'un ús privat.

Mercè Hernández

Anirem pels carrers de Rubí i Sant Cugat repartint informació del que està passant perquè creiem que ningú estaria d'acord que aquí hi hagués un camp de golf i l'espai estigués privatitzat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.