IC-V demana al Ple un augment de les competències de les administracions locals


  • Comparteix:

El grup municipal d'IC-V presentarà dues mocions al ple municipal del mes de juny que se celebrarà el proper dilluns. Els ecosocialistes demanaràn, d'una banda, un augment de les competències que actualment tenen els ajuntaments, i de l'altra, demanaran a la resta de grups municipals que es posicionin sobre la reforma de l'atur aprovada per reial decret pel govern del PP.

Pel que fa a la primera moció, Inicitavia vol millorar el Pacte Local de Catalunya i per això vol que tots els grups municipals aprovin un document per demanar al govern de la Generalitat i a l'estat que traspassin més competències als ajuntaments catalans.

El president dels ecosocialistes de Sant Cugat ha volgut deixar clares les diferències entre la seva proposta i la del PP sobre pacte local. Xavier Boix ha assegurat que la seva formació no vol buidar de competències el govern de la Generalitat com pretenen els populars.

XAVIER BOIX



L'altre moció que IC-V presentarà al ple del mes de juny fa referència a la reforma de l'atur aprovada per reial decret pel PP. Els ecososialistes demanaran a les formacions polítiques amb representació al consistori i concretament a CIU que es posicioni clarament sobre aquesta qüestió. Xavier Boix.

XAVIER BOIX



El ple del mes de juny tindrà lloc el proper dilluns dia 17 a partir de les set de la tarda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.