ERC-MES esperarà a l'informe del secretari-interventor abans de portar a Antifrau el cas de la tècnica de Comerç de l'EMD

Els republicans no s'han sumat a la CUP-PC "per una qüestió de matisos, forma i procediment"


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de la darrera junta de veïns de Valldoreix / Foto: Cugat Mèdia

Imatge d'arxiu de la darrera junta de veïns de Valldoreix / Foto: Cugat Mèdia

ERC-MES esperarà a tenir l'informe que ha demanat l'oposició al secretari-interventor per portar a l'Oficina Antifrau de Catalunya, com ha fet la CUP-PC, el cas del complement salarial de la tècnica de comerç de l'administració de Valldoreix. El portaveu dels republicans a la junta de veïns, Lluc Cahís, ha explicat a Cugat Mèdia que no ha posat en marxa el tràmit amb els cupaires 'per una qüestió de matisos, forma i procediment', tot i que ha subratllat que està 'molt d'acord' amb què hagin engegat la denúncia.

Per a Cahís, aquesta situació té dos vessants irregulars: "una vulneració al dret de l'accés a la informació" per part de l'oposició i també un conflicte d'interessos, en referència a la modificació de plantilla i complement salarial de treballadors, que afectava la tècnica de comerç de l'administració descentralitzada, qui, a la vegada, era la secretària-interventora accidental. Aquella modificació va passar a través de dos punts de l'ordre del dia pel plenari de juliol, que a la junta de novembre van quedar anul·lats d'acord a una moció aprovada per unanimitat.

El vocal d'ERC-MES considera que aquesta situació s'ha d'abordar a través de tres vies paral·leles: l'informe que l'EMD va sol·licitar sobre el tema a la Diputació de Barcelona, el tràmit amb Antifrau i l'informe demanat a l'actual secretari-interventor. Aquesta última petició, ha apuntat Cahís, podria estar resolta en qüestió de setmanes, mentre que el tràmit amb Antifrau podria "durar anys".


Lluc Cahís

Estem molt d'acord amb què es presenti denúncia. No ho presentem per qüestions de matissos, forma i procediment.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.