Junts per Sant Cugat insta l'Ajuntament a treballar contra la inseguretat a les Planes

El grup proposa recuperar la policia de proximitat i apropar els agents cívics al districte


  • Comparteix:

Imatge de la roda de premsa de Junts per Sant Cugat a les Planes / Foto: Junts per Sant Cugat

Imatge de la roda de premsa de Junts per Sant Cugat a les Planes / Foto: Junts per Sant Cugat

Junts per Sant Cugat critica el govern local per la 'manca de resposta i acció' en matèria de seguretat i vigilància a les Planes. La portaveu del grup municipal, Carmela Fortuny, ha posat sobre la taula en roda de premsa la necessitat de recuperar la policia de proximitat i els agents cívics al districte i, mentre això no sigui possible, 'desplegar un dispositiu especial' a la zona. Per la seva banda, la representant de Junts al consell de barri de les Planes, la regidora Núria Fernández, ha acusat l'executiu municipal d'exercir una 'paràlisi', ja que considera que 'no són capaços de donar resposta de manera urgent' a les necessitats d'aquesta zona de la ciutat en matèria de seguretat.

"La seguretat és un factor que genera benestar", ha expressat Fortuny, que ha insistit en la necessitat que té el veïnat de les Planes de "sentir-se segur". La portaveu de Junts considera que les administracions locals tenen la capacitat i els recursos per poder gestionar les necessitats del veïnat; en aquest cas, la seguretat. Fortuny ha reconegut les complexitats orogràfiques de Sant Cugat, però creu que no són "excusa" per no fer actuacions.

Per la seva banda, la regidora Fernández ha criticat la "deixadesa" per part del govern local i afirma que, des de Junts, creuen que hi ha suficients efectius per poder reorganitzar-los i reorientar-los cap a les zones que més ho necessitin, fent referència a les Planes.

Junts també ha instat el govern local a executar els projectes triats als pressupostos participatius de 2020-2021, entre els quals la instal·lació de càmeres de seguretat al barri de Can Cortés.




Carmela Fortuny

Proposem recuperar la policia de proximitat i apropar els agents cívics al barri. I mentre no sigui possible, que hi hagi un dispositiu especial i que es respecti la voluntat del veïnat pel que fa a les càmeres de seguretat.

Núria Fernández

L'alcaldessa i el tripartit, davant la petició del veïnat de recuperar la policia de proximitat demana que s'esperin perquè no hi ha efectius. No es pot fer res? Volem denunciar aquesta deixadesa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.