El PP posa en marxa una eina al seu nou web per detectar zones de la via pública en mal estat

El nou web s'ha presentat aquest divendres i posa la mirada en recuperar presència de cara a les eleccions municipals


  • Comparteix:

Alfredo Bergua i Álvaro Benejam, aquest divendres al Casal Torreblanca / Foto: Cugat Mèdia

Alfredo Bergua i Álvaro Benejam, aquest divendres al Casal Torreblanca / Foto: Cugat Mèdia

El PP de Sant Cugat ja treballa per 'tenir més presència' al carrer, amb la mirada posada en les eleccions municipals de l'any que ve. El partit confia a recuperar la representació al ple que va perdre l'any 2019, proposant-se 'com una opció' per a la ciutadania. Amb aquest objectiu sobre la taula, els populars han posat en marxa un nou web, on es pot consultar informació sobre l'agrupació local, i també un 'mapa de l'abandonament'. Es tracta d'un espai obert a la participació del veïnat, que pot enviar fotos i comentaris d'espais de la via pública en mal estat i que el PP traslladarà a l'Ajuntament perquè es faci càrrec.

El president del PP, Álvaro Benejam, considera que Sant Cugat arrossega problemes des de fa anys i que n'han sorgit de nous "als quals no s'està donant solució". Així, posa el seu partit i la nova web al servei de la ciutadania com una "eina útil". Quant a l'espai de recollida de queixes que pretén ser el nou espai digital, el secretari general dels populars, Alfredo Bergua, ha avançat que "en els propers dies l'Ajuntament rebrà una bona quantitat de correus per part nostra", que recolliran aquests espais amb desperfectes.

La nova web obre amb la imatge del president local del PP, Álvaro Benejam. Tot i que encara no és oficialment l'alcaldable de cara a 2023, sí que ha posat de manifest la seva predisposició a ser-ho. En tot cas, no serà fins a l'estiu que es podria fer oficial la seva candidatura, una vegada rebi el vistiplau del partit. Preguntat per les possibilitats del PP per tornar a tenir presència al consistori, Benejam és optimista: "Depenem de nosaltres mateixos".


Álvaro Benejam

Els problemes de Sant Cugat en aquest mandat són molts: altres ja existien abans i altres han crescut. Volem donar solució als problemes i que la ciutadania tingui una eina útil per ajudar-nos a fer-ho.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.