Ingla i Soler agraeixen a Gibert les facilitats per a la 'cohesió' del govern municipal

L'alcaldessa valora la complicitat que ha tingut amb la tinenta d'alcaldia de la CUP


Temes relacionats

Núria Gibert marxa del govern de Sant Cugat i renuncia a l'acta de regidora (23/mai/22)


  • Comparteix:

Núria Gibert, Mireia Ingla i Pere Soler, en una imatge d'arxiu / Foto: Ajuntament

Núria Gibert, Mireia Ingla i Pere Soler, en una imatge d'arxiu / Foto: Ajuntament

Els socis de govern de la CUP-PC, ERC-MES i el PSC, han agraït a Núria Gibert la seva tasca al govern municipal de coalició just després que aquesta hagi anunciat la seva marxa. L'alcaldessa, Mireia Ingla, i el primer tinent d'alcaldia, Pere Soler, han dedicat paraules d'estima cap a la portaveu dels cupaires, amb qui han format un equip 'cohesionat' malgrat les diferències dels tres partits. De fet, Ingla assegura que malgrat la marxa de Gibert, la cohesió entre els tres partits es manté intacta.

"Aquest govern està cohesionat i, fins i tot, amb la marxa de la Núria, continuarem treballant per assolir tots aquests acords i reptes que ens havíem marcat per a la ciutat", ha afirmat l'alcaldessa, qui ha agraït Gibert haver-los fet partícips de la seva decisió en el moment que els hi va comunicar l'abril passat.

Per a Ingla, això "demostra la complicitat entre els tres partits", que, diu, han sumat en tot moment. Tot i així, en l'àmbit personal, Ingla ha assegurat que trobaran a faltar la fins ara tinenta d'alcaldia. L'alcaldessa ha posat en valor les relacions personals en política i ha posat com a exemple precisament la complicitat amb Núria Gibert, fins i tot abans de formar govern.

Respecte als canvis, Ingla ha recordat que es tracta d'una decisió de la CUP i que "el govern va més enllà de les persones". En la mateixa línia, Pere Soler, portaveu del PSC i primer tinent d'alcaldia, assegura que "no seré jo qui es posi amb l'estratègia d'altres partits polítics respecte als seus càrrecs electes".

"M'agradaria desitjar-li el millor a la Núria com a persona, que ha demostrat saber estar; des de la confrontació política hem demostrat que podem tirar endavant", ha afegit Soler.

Per al portaveu del PSC, "quan els partits polítics es focalitzen en allò important, tot és més fàcil. I també he de dir que les persones hi posem el nostre gra de sorra perquè això sigui així, i Núria Gibert ho ha posat fàcil i ha sigut fàcil treballar amb ella. Malgrat les diferències, quan ens asseiem a parlar d'un tema sabíem que arribaríem a un acord", conclou.




Mireia Ingla

Aquest govern està cohesionat i, fins i tot, amb la marxa de la Núria, continuarem treballant per assolir tots aquests acords i reptes que ens hem marcat per a la ciutat. A nivell personal, la trobarem molt a faltar.

Pere Soler

M'agradaria desitjar-li el millor a la Núria com a persona, que ha demostrat saber estar. Des de la confrontació política hem demostrat que podem tirar endavant quan a priori no s'augurava des de les tres formacions polítiques.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.