El PP confia en Benejam per capgirar la 'deixadesa' a Sant Cugat per part dels equips de govern

El president del PP, Alejandro Fernández, ha qualificat de "grotesc" el fet que la CUP formi part del govern de Sant Cugat


  • Comparteix:

Manuel Reyes, Álvaro Benejam i Alejandro Fernández / Foto: Cugat Mèdia

Manuel Reyes, Álvaro Benejam i Alejandro Fernández / Foto: Cugat Mèdia

El president del PP de Sant Cugat, Álvaro Benejam, a falta que l'assemblea del partit el ratifiqui com a alcaldable, ja comença a definir els seus 'cavalls de batalla' per recuperar representació plenària a les eleccions de 2023: menys impostos, més manteniment de l'entorn urbà, més mitjans per garantir la seguretat ciutadana i 'neutralitat institucional', en contraposició a l'apropiació de l'Ajuntament, que, considera, fan els partits independentistes al govern. En un acte públic aquest dilluns als Jardins del Vallès, Benejam ha tornat a rebre la benedicció del president del PP de Catalunya, Alejandro Fernández, que ha carregat contra les polítiques d'esquerres i ha qualificat de 'grotesc' que la CUP formi part del govern de Sant Cugat.

Benejam ha insistit en la "deixadesa" per part de l'equip de govern (tant l'actual com els anteriors) pel que fa al manteniment de la ciutat. "La gent ens para pel carrer per queixar-se", ha assegurat el president dels populars de Sant Cugat, que també ha carregat contra mesures com la Zona de Baixes Emissions (ZBE). Lamenta que aquesta iniciativa que afecta la mobilitat no ofereix alternatives a la ciutadania i considera que no hi ha prou aparcaments dissuasius ni ajudes per canviar de vehicle.

El president del PP també ha criticat la situació quant a la concessió de llicències d'obra: "Hem estat al número u del rànquing en tardança a l'hora d'entregar-les, en una ciutat amb un pressupost de 150 milions d'euros i una renda per càpita altíssima", ha advertit. En aquest sentit, des de l'Ajuntament la previsió és que durant l'any que ve el termini per lliurar aquest tipus de permisos estigui entre els cinc i vuit mesos.

Les crítiques a l'independentisme també s'han fet sentir en el discurs de Benejam, que considera que tant ERC-MES i la CUP-PC com Junts per Sant Cugat "abusen" de la situació d'estar o haver estat en l'equip de govern. "Mai no posarem la institució al servei d'una ideologia", ha assegurat el màxim representant del PP local.

Per la seva part, el president a Catalunya dels populars, Alejandro Fernández, ha carregat contra les polítiques d'esquerres en clau urbanística i de manteniment de la ciutat, que ha definit com de "lletgisme urbà". En aquest sentit, ha qualificat de "grotesc" que la CUP estigui a l'executiu "d'una ciutat com Sant Cugat". Amb tot això, confia que "l'ànsia profunda de canvi" que, considera, tenen els santcugatencs, "només es pot pilotar amb el PP al govern".

Fernández ha posat en valor la figura de Benejam, de qui ha lloat la "seriositat, honestedat, rigor i moderació ben entesa i compatible amb els principis ideològics". En la línia de les propostes per a Sant Cugat, el tarragoní ha tret pit de la feina que el seu partit fa als municipis d'arreu de l'Estat espanyol on governa: "La bona gestió no entén de ideologia", ha reflexionat.


Álvaro Benejam

Ens han posat al número u del rànquing de tardança per donar llicències d'obra a Sant Cugat, en una ciutat amb un pressupost de 150 milions d'euros i una renda per càpita altíssima.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.