L'Eixample, més a prop de tenir un nou parc urbà

El nou espai públic s'ubicarà en una finca del carrer de Pahissa


  • Comparteix:

Imatge de la finca / Foto: Google Maps

Imatge de la finca / Foto: Google Maps

Llum verda a l'aprovació provisional per convertir una finca edificable del carrer de Pahissa en zona verda per adequar-la com a parc urbà. L'operació és possible gràcies a un conveni amb la propietat, provinent del mandat anterior, per valor d'1,13 milions d'euros, per preservar els valors ecològics de l'espai. Ubicat al número 14 del carrer de Pahissa, ocupa 827 metres quadrats i compta amb arbres catalogats. La modificació urbanística ha rebut el suport de tots els grups municipals, tret de Ciutadans que hi ha votat en contra perquè considera que s'han prioritzat els interessos de la família propietària.

ESCOLTA-HO

En aquest sentit, el portaveu de Cs, Aldo Ciprian, ha acusat Junts per Sant Cugat d'afavorir "alguns cognoms de la ciutat amb diners públics" i ha lamentat que l'operació ara vingui avalada per ERC, el PSC i la CUP, que l'han mantingut i tirat endavant.

Tot i la crítica de Cs, el tinent d'alcaldia de Desenvolupament Urbà, Francesc Duch, ha defensat l'operació com a mecanisme per conservar els arbres catalogats.






Francesc Duch

Convertir una zona edificable, de 827 metres quadrats, en jardins públics, en zona verda. Hi ha arbres, alguns catalogats i l'Ajuntament va decidir fer un conveni.

Aldo Ciprian

Aquesta manera de fer, que afavoreix alguns cognoms de la ciutat amb diners públics, no és nou per a CDC. El dany ja està fet, els diners s'han pagat i només ens queda posar sobre la taula la vergonya d'aquestes operacions immobiliàries heretades de Junts, i ara avalades per ERC, el PSC i la CUP.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.