Junts tria Susana Herrada com a presidenciable de l'EMD de Valldoreix

Herrada substitueix Josep Puig com a candidata del partit


Temes relacionats

Josep Puig (president EMD Valldoreix): 'Per ara, no tornaré a ser presidenciable, però encara queda un any' (11/jun/22)


  • Comparteix:

Josep Puig i Susana Herrada / Foto: Junts per Sant Cugat

Josep Puig i Susana Herrada / Foto: Junts per Sant Cugat

Susana Herrada és la candidata de Junts a la presidència de l'EMD de Valldoreix a les properes eleccions municipals que tindran lloc al maig. L'actual vocal del partit al govern valldoreixenc compta amb el suport de Junts per Catalunya, que ha aprovat la seva candidatura a proposta dels militants de Valldoreix, segons han informat en un comunicat. Així, Herrada substitueix Josep Puig que ha estat el candidat en quatre comicis i president de l'EMD els darrers tres mandats.

Josep Puig ja va anunciar en una entrevista a Cugat Mèdia, que la seva intenció era no presentar-se de nou per representar el partit a Valldoreix. Ara és Herrada qui assumeix aquesta tasca, per a la qual s'ha mostrat "agraïda per la confiança" i "molt il·lusionada de rebre el relleu de Josep Puig".

De la seva banda, en el mateix comunicat, Puig ha mostrat el seu suport a la nova candidata, a qui defineix com "la garantia d'un bon govern a l'EMD de Valldoreix i d'assolir noves fites".

Susana Herrada és vocal de l'EMD des de fa anys, primer a l'oposició i després al govern amb responsabilitats com Mobilitat, Recursos Humans, Cultura, Medi Ambient i Educació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.