Les pantalles acústiques de l'AP-7 a Mira-sol s'instal·laran a finals d'any o principis de 2023

L'alcaldessa ha anunciat que l'Estat pagarà l'estudi per ampliar aquestes pantalles cap a Valldoreix


  • Comparteix:

L'alcaldessa, en roda de premsa aquest dilluns / Foto: Ajuntament

L'alcaldessa, en roda de premsa aquest dilluns / Foto: Ajuntament

L'alcaldessa, Mireia Ingla, ha explicat aquest dilluns que les pantalles acústiques per reduir el soroll de l'AP-7 a Mira-sol es començaran a muntar a finals d'any o a principis del 2023. Ingla hi ha fet referència durant una roda de premsa en què el conseller d'Interior, Joan Ignasi Elena, ha valorat la reducció de velocitat que s'ha aplicat en diversos trams de l'AP7. D'aquesta manera, Ingla ha celebrat aquesta mesura argumentant que també ajudarà a frenar l'excés de soroll que pateix el barri.

"Estem contents i satisfets perquè amb aquesta mesura aconseguida de reducció de la velocitat també es contribueix en bona part a la reducció d'aquest soroll", ha assegurat l'alcaldessa. La licitació d'aquestes pantalles acústiques està feta i, per tant, el barri i l'Ajuntament només estan a l'espera que comenci la seva instal·lació.

D'altra banda, Ingla ha aprofitat per anunciar que els Pressupostos Generals de l'Estat del 2023 inclouen l'estudi per valorar i també es poden ampliar aquestes pantalles acústiques cap a Valldoreix, ja que la zona també està "molt afectada pel soroll de l'AP-7". Així doncs, ha apuntat que, si l'estudi surt favorable, se'n posaran també en el tram valldoreixenc de l'autopista.


Mireia Ingla

Pantalles acústiques per mitigar aquest soroll que fa molts anys que afecta aquest veïnat. I estem també contents i satisfets perquè amb aquesta mesura aconseguida de reducció de la velocitat també es contribueix en bona part a la reducció d'aquest soroll.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.