La junta del Consell Local per la República de Sant Cugat dimiteix en bloc

L'entitat denuncia una "manca clara d'estratègia nacional per avançar i aconseguir la independència"


  • Comparteix:

Els que han sigut president i tresorer del Consell Local per la República de Sant Cugat, en una imatge d'arxiu /  Foto: Cugat Mèdia

Els que han sigut president i tresorer del Consell Local per la República de Sant Cugat, en una imatge d'arxiu / Foto: Cugat Mèdia

La junta del Consell Local per la República de Sant Cugat ha dimitit conjuntament i unànime, segons ha avançat 'El Món' i ha pogut confirmar Cugat Mèdia. El diari digital explica que la junta ha enviat una carta al govern de l'organisme, expressant el seu disgust davant els mètodes i els pocs resultats obtinguts durant els anys dins del Consell de la República Catalana. D'aquesta manera, la junta santcugatenca no està contenta amb la feina feta en el Consell i ha decidit deixar de participar-hi de manera unànime. Així i tot, la carta aclareix que les persones que han dimitit no volen deixar de formar part del Consell, sinó que deixen la junta i se n'haurà d'escollir una de nova.

Segons 'El Món', aquesta carta presenta nou raons que expliquen la dimissió. Totes anirien lligades a la sensació d'impotència dels membres de la junta, que veuen que hi ha una "manca clara d'estratègia nacional per avançar i aconseguir la independència".

Cugat Mèdia s'ha posat en contacte amb el fins ara president de l'entitat local, que ha confirmat la notícia però ha dit que no faria declaracions sobre aquest tema perquè el volien tractar com un "assumpte intern".



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.