En Comú Podem, preocupat per 'tantes excuses' per endarrerir el pressupost municipal del 2023

La coalició reclama explicacions sobre la gestió econòmica de l'equip de govern


Temes relacionats

Pere Soler (PSC): 'La pròrroga del pressupost és una possibilitat, però estem treballant en un de nou' ( 4/nov/22)


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de l'ajuntament / Foto: Cugat Mèdia (Lluís Llebot)

Imatge d'arxiu de l'ajuntament / Foto: Cugat Mèdia (Lluís Llebot)

En Comú Podem carrega contra la pròrroga dels pressupostos municipals i la gestió econòmica del primer tinent d'alcaldia, Pere Soler. La coalició lamenta que el responsable d'Hisenda no hagi presentant la proposta de pressupost, ni tan sols als seus socis de govern, fet que impossibilita que l'Ajuntament, i per extensió la ciutat, tingui els comptes nous a partir de l'1 de gener. Per a Comú Podem, això genera 'perjudicis' a la ciutadania i qualifica les explicacions donades fins ara per Soler d''excuses'.

"De nou començarem l'any sense pressupost i el més greu és que no hi ha previsió de quan serà", afirma l'agrupació en un comunicat, on situen al tinent d'alcalde d'Hisenda com a responsable d'aquesta situació. "Una certa actitud poc contundent o allunyada de la realitat de moltíssimes persones i de moltíssimes entitats i empreses de la ciutat que necessiten més certesa. I necessiten un pressupost a temps, i necessiten una gestió econòmica que generi seguretat", ha apuntat Ramon Gutiérrez, alcaldable d'En Comú Podem a Sant Cugat.

En Comú Podem lamenta que en tres anys i mig de gestió i d'haver participat en el govern anterior, encara s'estigui plantejant demanar responsabilitats per la situació econòmica heretada, fet que, diuen, suscita moltes preguntes sobre la seva gestió.

Per això reclama uns pressupostos aprovats en termini i forma, i explicacions sobre les prioritats i la gestió dels diners públics. "La ciutat els necessita per les circumstàncies en què ens trobem, d’inflació i de més. No haver-los presentat ja són excuses, tenint en compte que altres administracions que també han passat una pandèmia i que també estaven en la mateixa situació de Sant Cugat sí que els han presentat", ha conclòs Gutiérrez.









Ramon Gutiérrez

La ciutat el necessita per les circumstàncies en què ens trobem, d’inflació i de més. No haver-lo presentat ja són excuses, tenint en compte que altres administracions que també han passat una pandèmia i que també estaven en la mateixa situació de Sant Cugat sí que l’han presentat.

Ramon Gutiérrez

Una certa actitud poc contundent o allunyada de la realitat de moltíssimes persones i de moltíssimes entitats i empreses de la ciutat que necessiten més certesa. I necessiten un pressupost a temps, i necessiten una gestió econòmica que generi seguretat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.