Cs demana més inversió per al manteniment de la via pública

El grup taronja portarà una moció al ple de gener de dilluns vinent amb propostes de millora del manteniment de voreres, escocells i desperfectes


  • Comparteix:

La millora de les voreres és una de les propostes de Cs / Foto: Víctor Alexandre

La millora de les voreres és una de les propostes de Cs / Foto: Víctor Alexandre

Ciutadans reclama més inversió en el manteniment de la ciutat i proposa millores per reparar els desperfectes de la via pública. Així ho exposarà dilluns vinent al ple municipal de gener, mitjançant una moció que aporta un seguit de mesures per garantir la seguretat dels vianants. Entre aquestes mesures proposades, hi ha la creació d'una partida pressupostària per a la reparació de voreres, la realització d'un estudi per fer menys relliscós el paviment de la plaça d'Octavià, el control del creixement dels escocells i el reforç del servei de neteja en temps de caiguda de fulles i després de les ventades.

A més, per evitar que es repeteixin episodis d'inundacions als carrers de la ciutat, els taronges demanen una revisió i neteja preventiva periòdica de tots els embornals, del sistema de drenatge pluvial, de les rieres i de la resta de zones inundables de la ciutat. Finalment, proposen dotar de més mitjans tècnics a Protecció Civil, a la Policia Local i a la Brigada Municipal per actuar davant els episodis de pluges torrencials, dins de les seves competències.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.