El PSC obre a la ciutadania la creació del programa electoral

Les persones, la ciutat, el teixit econòmic i la governança seran els eixos vertebradors del programa


  • Comparteix:

Pere Soler durant la seva presentació com a alcaldable del PSC / Foto: Cugat Mèdia

Pere Soler durant la seva presentació com a alcaldable del PSC / Foto: Cugat Mèdia

El PSC de Sant Cugat ja ha començat a preparar el programa de les eleccions municipals del 28 de maig i, com fa quatre anys, deixarà que la ciutadania participi en l'elaboració. La formació també ha anunciat que el programa estarà format per quatre eixos vertebradors: persones, ciutat, teixit econòmic i governança. D'aquesta manera, cada eix es tractarà en una trobada a la seu del partit en què es recolliran les propostes de les persones que hi participin.

D'entrada, l'eix dedicat a les persones parlarà del teixit associatiu, de les escoles, de l'esport i de la cultura. En el segon eix, centrat en la ciutat, es desgranaran temes de seguretat, urbanisme i transport, així com aspectes de manteniment de la ciutat o de serveis de neteja i enllumenat. D'altra banda, l'eix de teixit econòmic estudiarà elements de promoció econòmica, ocupació i comerç. Finalment, a governança s'abordaran qüestions de transparència, atenció ciutadana i govern obert, entre d'altres.

L'eix de persones el tractarà en una trobada el 6 de febrer; el de ciutat, el 27 de febrer; el de teixit econòmic, el 13 de març, i el de governança, el 27 de març. Totes quatre reunions seran a les 19 h.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.