Bernat Picornell, número 2 d'ERC a les eleccions municipals de Sant Cugat

Picornell acompanya a les llistes Mireia Ingla, alcaldable dels republicans


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de Bernat Picornell / Foto: ACN

Imatge d'arxiu de Bernat Picornell / Foto: ACN

Bernat Picornell serà el número dos a la llista a les eleccions municipals d'ERC. És el nom que proposa l'alcaldable del partit, Mireia Ingla, i el comitè de llistes de la formació, tot i que la decisió està pendent de ratificar per l'assemblea local. Picornell ha estat senador i actualment és cap del gabinet de la consellera de la Presidència de la Generalitat, Laura Vilagrà.

Vinculat a diverses entitats de la ciutat, especialment de la cultura popular; Bernat Picornell ha estat militant de la JERC i portaveu local. És llicenciat en Ciències Polítiques i de l'Administració i té un màster en Gestió Cultural. Va ser senador designat pel Parlament de Catalunya entre el 2016 i el 2021.

Segons Picornell, ara fa un pas més, s'incorpora a les llistes d'ERC a Sant Cugat i es posa al servei de la ciutat per "treballar per un Sant Cugat més preparat per als reptes dels nous temps". Un compromís i dedicació que ha assegurat que és "total" amb Sant Cugat al marge del seu càrrec a la Generalitat.

"És una persona compromesa que coneix i s'estima la ciutat", ha dit en un comunicat la cap de llista d'ERC, Mireia Ingla, qui espera revalidar el govern i incorporar Picornell per "donar més força i més futur a Sant Cugat".




Bernat Picornell

La política municipalment és aquella que dona més ràpidament resposta a les necessitats de la ciutadania. Treballar pels santcugatencs és una de les motivacions que hem porten a fer aquest pas.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.