Convergents concorrerà a les municipals amb Remei Gómez de candidata

La formació vol posar en valor "de forma desacomplexada" les polítiques de CDC


  • Comparteix:

La candidata de Convergents, Remei Gómez / Foto: Convergents

La candidata de Convergents, Remei Gómez / Foto: Convergents

Convergents es presentarà a les eleccions municipals del 28 de maig amb l'empresària Remei Gómez com a cap de llista. El partit es planteja 'recuperar la ciutat 'win-win' del passat, posant en valor de forma desacomplexada les polítiques que els excompanys de CDC van aplicar a la ciutat'. La formació vol treballar per 'revertir l'estat de deixadesa i de lentitud burocràtica que viu Sant Cugat', així com 'posar en el centre de les polítiques municipals les persones'. La candidatura es presentarà en un acte l'11 de març.

L'alcaldable

Remei Gómez és empresària, propietària de dues empreses "del camp de la formació de persones per a la transformació d'empreses, del sector de les telecomunicacions, del màrqueting, de l'externalització de processos de negoci i de gestió de canals de comunicació tradicionals i digitals". Tancarà la llista la secretària general del partit, Teresa Maria Pitarch.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.