Sant Cugat demanarà que la T-Casual també estigui bonificada

El ple municipal ha aprovat una moció de Junts per Sant Cugat que ho proposava


Temes relacionats

Com queden els preus del transport públic aquest 2023? ( 1/gen/23)


  • Comparteix:

Una noia valida un bitllet al transport públic / Foto: ACN

Una noia valida un bitllet al transport públic / Foto: ACN

Sant Cugat demanarà a l'Autoritat del Transport Metropolità (ATM) que la T-Casual tingui la mateixa bonificació que la resta de títols del transport públic. Així ho ha aprovat el ple municipal d'aquest dilluns, ja que ha expressat el seu suport a una moció de Junts per Sant Cugat que ho reclamava. Tots els regidors -excepte els del PSC, que s'han abstingut- han mostrat la seva entesa amb la moció, que assegura que la subvenció a la T-Casual suposaria 'la inversió més rendible de mobilitat sostenible'.

ESCOLTA-HO

Com a arguments, la moció afirma que la T-Casual és el títol de transport "més utilitzat", tenint en compte les empreses i estudis que han passat de la modalitat presencial a la presencial-virtual. A banda, s'exposa que afavorir l'ús de la T-Casual eliminaria bona part dels viatges esporàdics que es fan en transport privat. Així doncs, la moció conclou que la bonificació de la T-Casual ha de ser entesa com "la millor inversió en mobilitat sostenible".

En el moment de la votació, tots els grups municipals excepte el PSC han donat suport a la moció, subratllant la importància de fomentar sempre el transport públic. El portaveu socialista, Pere Soler, l'ha qualificat d'electoralista i ha justificat l'abstenció dient que la moció no explica qui hauria d'assumir el cost de la bonificació.

CONSULTA AQUÍ LA MOCIÓ




Joan Puigdomènech

Continuem pensant que cal promoure el traspàs de la mobilitat individual cap al transport col·lectiu fent-lo més atractiu. I també ens sembla que no ha passat el problema del cost de l’energia i que hem de continuar ajudant les famílies.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.