Queixes pels 'volum de decibels exagerat' a les activitats dels Jardins del Vallès

L'Ajuntament defensa que se segueixen les normes de sonometria


Temes relacionats

Els Jardins del Vallès, Can Cabassa i els equipaments per al bàsquet, a l'audiència pública (20/feb/23)


  • Comparteix:

Veïns del barri del Monestir alerten que les activitats que es fan als Jardins del Vallès provoquen un 'volum de decibels exagerat'. La veïna Rosa Maria Peris ho ha dit aquest dilluns al torn de l'audiència pública del ple municipal, que ha exigit que el govern 'revisi els protocols'. La tinenta d'alcaldia de Cultura, Esther Madrona, ha assegurat que se segueix la normativa de sonometria i que les activitats compten amb limitadors de so. Peris, però, ha mostrat el seu neguit al respecte: 'Segur que està reglamentat, però la realitat és una altra', ha dit, tot exigint una revisió de tot plegat 'in situ'.

A banda de les queixes per les activitats que s'hi fan sota l'autorització de l'Ajuntament, Peris també ha alertat que, de matinada, també s'hi agrupa gent: "Hi ha música, baralles i alcohol", ha relatat. Malgrat que l'espai està tancat, la veïna ha explicat que des del carrer de Borrell, es pot saltar la tanca. També s'ha queixat que, malgrat que la policia s'hi personi quan hi ha queixes, quan marxen, "el soroll es redobla".

L'alcaldessa, Mireia Ingla, ha entomat el compromís d'estudiar la situació per evitar els perjudicis cap al veïnat.


Rosa Maria Peris

L'ideal seria que no hi hagués cap activitat, però el volum és exagerat. Amb el doble vidre se sent la música, i les hores de duració extralimiten la llei del soroll.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.