ERC, la CUP i ECP se sumen a la manifestació contra el Quart Cinturó

La protesta començarà a la plaça de la Creu Alta de Sabadell aquest diumenge a les 12 h i compta amb un miler de signatures


  • Comparteix:

El cartell de la manifestació contra el Quart Cinturó d'aquest diumenge a Sabadell / Foto: Cugat Mèdia

El cartell de la manifestació contra el Quart Cinturó d'aquest diumenge a Sabadell / Foto: Cugat Mèdia

Les delegacions santcugatenques d'ERC, la CUP i En Comú Podem (ECP) se sumen a la manifestació contra el Quart Cinturó. La protesta està convocada aquest diumenge a les 12 h a la plaça de la Creu Alta de Sabadell. El govern de la Generalitat, format actualment només per Esquerra, va pactar amb el PSC la construcció de la Ronda Nord (el tram Sabadell-Terrassa del Quart Cinturó) per poder aprovar els pressupostos del 2023.

Des d'ERC Sant Cugat, s'ha convocat la militància a participar a la concentració, sumant-se així a les seccions locals de Sabadell i Terrassa. Des del partit santcugatenc, però, no saben si l'alcaldessa, Mireia Ingla, algun regidor o el president local, Oriol Cisteró, seran diumenge a Sabadell.

També ha fet una crida a la mobilització la CUP, que rebutja que el projecte de la B-40 "sigui una demanda del territori". Per la seva part, ECP és un dels signants del manifest contra aquesta iniciativa.

La protesta, organitzada per la plataforma Campanya Contra el Quart Cinturó (CCQC), rebrà manifestants provinents de diversos pobles de la comarca i també del Vallès Oriental. A les Franqueses del Vallès començarà una marxa d'una trentena de tractors fins al punt d'inici de la manifestació, la plaça de la Creu Alta de la cocapital vallesana. Des de Terrassa, es preveu que un grup de manifestants recorri a peu l'N-150 fins a Sabadell. El manifest presentat per la CCQC aquest dimarts ja ha rebut més de 1.000 signatures de persones a títol individual i de col·lectius de la comarca.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.