Jaume Giró: 'Sant Cugat no pot estar amb models de ciutat que van en contra del creixement econòmic'

L'exconseller d'Economia ha criticat la gestió econòmica de l'actual govern, a qui acusa de "deixar escapar oportunitats" per al municipi


Temes relacionats

Junts alerta d'un 'forat' d'entre 14 i 15 milions en els comptes municipals (21/feb/23)


  • Comparteix:

L'exconseller ha participat en un dinar-col·loqui amb el candidat de Junts a l'alcaldia Josep Maria Vallès / Foto: Cugat Mèdia

L'exconseller ha participat en un dinar-col·loqui amb el candidat de Junts a l'alcaldia Josep Maria Vallès / Foto: Cugat Mèdia

L'exconseller d'Economia i Hisenda de la Generalitat, Jaume Giró, ha criticat la gestió econòmica de l'actual govern tripartit de Sant Cugat, a qui acusa de fomentar un model de ciutat 'que no creu en la iniciativa privada i que va en contra del creixement econòmic'. Giró ha participat aquest dijous en un dinar al Qgat Hotel amb representants del teixit empresarial de la ciutat i l'alcaldable de Junts Josep Maria Vallès, que ha defensat la importància de teixir aliances amb el sector després d'un mandat 'que ha estat un experiment que no ha funcionat'.

Vallès també ha fet èmfasi en el "forat" econòmic als comptes municipals, del qual la formació ja va alertar en una roda de premsa aquest dimarts, i ha carregat contra el tripartit per ser "incapaç de fer un pressupost". En aquest sentit, l'exconseller Giró ha assenyalat que un municipi sense pressupostos "no és una paràlisi, és anar endarrere com els crancs".

L'exconseller també ha acusat el govern municipal d'apujar impostos com a única solució als problemes. "El ciutadà ja està prou escanyat", ha remarcat.

Més enllà de les crítiques a la gestió de l'actual govern, Vallès ha reivindicat Sant Cugat com una ciutat "amable" que ha d'anar de la mà dels empresaris per solucionar les diverses problemàtiques com la de l'habitatge. Per la seva banda, Giró ha posat en valor les característiques del municipi i ha recalcat que Sant Cugat "no està en disposició de perdre cap oportunitat".




Jaume Giró

"Un municipi com Sant Cugat no pot estar amb models que no van enlloc, que realment no creuen en la iniciativa privada i que tenen uns prejudicis que van en contra del creixement econòmic."

Josep Maria Vallès

"No podem parlar de paràlisi, podem parlar de retrocés. El tripartit de Sant Cugat té majoria absoluta i no és capaç ni de fer un pressupost."



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.