Neix IMPULS, un partit 'municipalista' que concorrerà a les eleccions a Sant Cugat

La publicista Blanca Palazón serà la candidata de la nova formació


  • Comparteix:

Imatge de Blanca Palazón / Foto: Impuls

Imatge de Blanca Palazón / Foto: Impuls

Una quinzena de candidatures concorreran a les eleccions municipals de Sant Cugat. L'última a sumar-s'hi és IMPULS, un nou partit de vocació municipalista que tindrà de cap de llista la publicista Blanca Palazón. El nom del partit és una sigla d'Iniciativa Municipal de Persones Unides Lliure i Solidàriament (IMPULS).

"Cal un canvi, moviment, cares noves", ha explicat Palazón a Cugat Mèdia. Preguntada pel punt ideològic on se situa el partit, Palazón rebutja la dicotomia esquerra - dreta. "Impuls és política municipal i no mirem si som d'esquerres o dretes, som del poble per al poble", ha apuntat.

Sobre quines receptes té IMPULS per fer front a problemàtiques concretes que afecten Sant Cugat, Palazón ha assegurat que s'explicaran a l'acte de presentació de la candidatura, que tindrà lloc a mitjans de març. Serà en aquesta trobada on es detallarà, a més, amb quins suports compta el partit i qui completarà la llista.

Al seu web, IMPULS proposa, entre d'altres iniciatives, la creació d'un "tramvia del Vallès", el reforç en la seguretat i el suport al petit comerç, així com incrementar el parc públic d'habitatge. "Volem que d'administració municipal, com a instrument democràtic, sigui el millor reflex de la societat, evitant que el poble sigui només l'ombra del seu govern", apunta la formació.

El partit s'ha donat a conèixer amb un vídeo on Palazón, juntament amb la candidata de Cerdanyola, Elisenda de Clascà, fan un lipdub amb una cançó d'ABBA.




Blanca Palazón

Impuls és política municipal. No mirem si som d'esquerres o dretes, som del poble per al poble. Volem resoldre els problemes que hi ha ja.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.