La regidora Munia Fernández-Jordán trasllada el seu suport de Cs al PP

La regidora no adscrita va deixar Cs al 2021 i ara ha fet públic el seu suport al PP


Temes relacionats

Tots els grups municipals insten Fernández-Jordán a tornar l'acta de regidora (15/nov/21)

La regidora Munia Fernández-Jordán deixa Ciutadans (14/oct/21)


  • Comparteix:

Fernández-Jordán amb Álvaro Benejam / Foto: PP

Fernández-Jordán amb Álvaro Benejam / Foto: PP

La regidora no adscrita, Munia Fernández-Jordán, ha decidit donar suport públic al PP i al seu alcaldable, Álvaro Benejam, de cara a les eleccions municipals. Fernández-Jordan, vinculada a Ciutadans (Cs) fins al 2021, va compartir amb Benejam mandat entre el 2015 i el 2019, tots dos a l'oposició. La regidora, però, va deixar Cs aquest mandat, tot i que manté l'acta. Ara, assegura que es 'compromet' amb el projecte del PP.

En una publicació a les xarxes socials, Fernández-Jordán assegura que el PP és el partit que ofereix "una visió de Sant Cugat, Catalunya i Espanya que combat els mals actuals d'un país destrossat pel socialisme, oferint unió i gestió per a una societat més lliure i justa entre iguals".

De fet, l'encara regidora i exdiputada al Parlament per Cs, fa una crida a tot el "constitucionalisme santcugatenc" a agrupar-se entorn a la figura de l'alcaldable del PP i el partit.

Un suport que, de moment, segons han concretat des del PP Sant Cugat a Cugat Mèdia, no es materialitzarà en la incorporació a les llistes del partit de cara a les eleccions municipals. Això sí, el PP agraeix el gest de suport de Fernández-Jordán, a qui li obren la porta.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.