La Cúpula del Tro veu inassumible pagar els limitadors acústics: 'Deixeu-nos en pau, només volem fer música'

La tinenta d'alcaldia de Cultura, Esther Madrona, assegura que l'Ajuntament continuarà assumint el cost d'aquests aparells


Temes relacionats

Com afecten els canvis en el model de subvencions a les entitats? (15/feb/23)


  • Comparteix:

L'Ajuntament continuarà assumint el cost dels limitadors acústics en les activitats culturals al carrer. Ho ha assegurat la tinenta d'alcaldia de Cultura, Esther Madrona, a l'audiència pública del ple de dilluns passat, en resposta a la intervenció de Quimatú Segura, de La Cúpula del Tro, que preguntava si aquesta subvenció havia desaparegut. De fet, en declaracions a Cugat Mèdia, Ricard Valls, Sotasons, ja avisava que havien deixat de rebre ajudes municipals per fer front als preus dels limitadors. Ara, Madrona assegura que des de l'administració no deixaran de 'fer l'aportació municipal per assumir el cost dels limitadors que garanteixen el ple funcionament de les activitats culturals de les entitats'.

Segura ha explicat al ple com els ha afectat el fet de no disposar d'aquesta ajuda: "Els que volem fer actuacions al carrer, ho hem de pagar de la nostra pròpia butxaca, això no és viable". El membre de La Cúpula del Tro creu que tot plegat és per la interpretació de l'ordenança de 2014, que ha qualificat de "classista i ofensiva" i que, a més, "no resol el tema tècnic". Segura es queixa que això suposa per a les entitats despeses de més de 1.000 euros. "Deixeu-nos en pau, només volem fer música", ha reivindicat.

Des de l'Ajuntament obren la porta a revisar l'ordenança per adaptar-la al context actual.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.