El PP vol que Sant Cugat dediqui un carrer a Joan Pau II en reconeixement a la seva lluita per la pau al món


  • Comparteix:

Els populars plantejaran la proposta a la propera comissió del Nomenclàtor

Els populars plantejaran la proposta a la propera comissió del Nomenclàtor

El PP demanarà a la propera reunió de la comissió del Nomenclàtor que es dediqui un carrer principal de Sant Cugat al Papa Joan Pau II, mort el passat dissabte. Els populars volen que es recordi així la 'valuosa tasca' del Pontífex al capdavant de l'Església catòlica i també la seva empremta a favor de la pau i la llibertat.

La presidenta i portaveu del PP a Sant Cugat, Berta Rodríguez, ha expressat el seu condol per la mort de Joan Pau II, un Papa que, segons els populars, mereix un reconeixement no només per la seva 'valuosa tasca' al capdavant de l'Església catòlica sinó també per la seva lluita a favor de la pau al món. Per això, el PP sol·licitarà a la propera comissió de Nomenclàtor -el fórum on es discuteixen els noms dels nous carrers de la ciutat- que es dediqui un carrer principal de Sant Cugat a la figura del Sant Pare. Escoltem Berta Rodríguez.

Berta Rodríguez

Després de la seva mort, s'ha reconegut que Joan Pau II ha estat un líder mundial, no només com a catòlic. Ha deixat una important empremta per la pau, per exemple amb la caiguda del mur de Berlín.


El PP ha realitzat un prec a l'alcalde per tal que doni suport a aquesta demanda, tot i que encara no ha obtingut resposta. La presidenta popular s'ha mostrat esperançada en poder aconseguir el suport unànime de tots els grups polítics municipals ja que, segons ha dit, seria un reflex de la unitat que va aconseguir Joan Pau II durant el seu Pontificat.

D'altra banda, Berta Rodríguez, com a presidenta del PP al Vallès Occidental, farà extensiva aquesta proposta a la resta de municipis de la comarca a través dels diferents grups municipals del PP.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.