El ple, forçat a desistir la licitació del contracte del Servei d'Atenció Domiciliària

Ho ha aprovat el ple de maig arran de la resolució del TCCSP, motivada per un recurs contra l'augment de fins al 2% dels salaris de les treballadores


Temes relacionats

El concurs pel nou Servei d'Atenció Domiciliària, suspès temporalment (19/set/22)


  • Comparteix:

El ple municipal de maig / Foto: Cugat Mèdia

El ple municipal de maig / Foto: Cugat Mèdia

La licitació del Servei d'Atenció Domiciliària (SAD) ha estat desistit per unanimitat al ple municipal de maig. La decisió s'ha pres arran de la resolució del Tribunal Català de Contractes del Sector Públic (TCCSP), que ha donat la raó al recurs de l'Asociación Estatal de Entidades de Servicios de Atención al Domicilio (ASADE) contra l'anunci previ i documentació adjunta a l'anunci del contracte del SAD. De fet, la licitació del contracte ja havia estat suspesa temporalment arran de la presentació del recurs per part d'ASADE. Segons va explicar el tinent d'alcaldia de Drets Socials, Marco Simarro, en el seu moment, el principal argument d'aquest recurs va ser l'augment de fins al 2% del salari de les treballadores d'aquest servei.

ESCOLTA-HO

A banda de desistir la licitació, el ple també ha acordat instar els serveis responsables per tal que s'iniciï un nou procediment de contractació per la licitació dels serveis d'atenció domiciliària.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.