El PSC critica el nou cartipàs: 'Això no va de carteres ni de repartir cromos'

La formació qualifica el nou govern d'"incoherent" i anuncia que posa en marxa "una nova etapa per crear un gran projecte socialista a Sant Cugat"


  • Comparteix:

Els tres regidors del PSC i Sílvia Trabalón / Foto: Cugat Mèdia

Els tres regidors del PSC i Sílvia Trabalón / Foto: Cugat Mèdia

El PSC valora el nou cartipàs com a 'poc seriós' i lamenta que no estigui ajustat a les necessitats que té Sant Cugat. En una atenció als mitjans aquest dilluns, la portaveu del grup municipal, Elena Vila, ha criticat que les tinències d'alcaldia i les regidories s'hagin fet 'sense objectius clars i a mida de les persones'. 'Això no va de carteres ni de repartir cromos', ha recordat Vila, que també ha qualificat d''incoherent' el pacte entre Junts i ERC per les seves diferències programàtiques. En aquest sentit, la formació considera que les polítiques progressistes impulsades per l'anterior govern 'no es podran mantenir' i que el cartipàs 'desvirtua tota la feina feta durant els últims quatre anys'.

El partit ha carregat contra la "falta de lògica" de les tinències d'alcaldia. "Drets, Dinamització de la ciutat, Comerç i Seguretat van juntes, quina lògica organitzativa té això?", s'ha preguntat Vila. També han posat el focus en la regidoria d'Esports i Cultura, i han recordat que Junts va votar a favor d'una moció en què demanaven que la cartera d'Esports tingués dedicació exclusiva.

Els socialistes també han posat en valor l'entesa que hi va haver durant el govern tripartit i han apuntat que ara són "dos governs completament separats". Així, el regidor José Gallardo ha assegurat que "no hi haurà interlocució entre els diferents regidors i això la ciutat ho patirà".

Nova etapa del PSC

Amb el repte de liderar l'oposició els propers quatre anys, el PSC ha decidit iniciar "una nova etapa per construir un gran projecte socialista per Sant Cugat". Després de la dimissió del primer secretari Pere Soler, la formació vol començar a dibuixar les línies estratègiques que hauran de guiar el futur programa electoral. Cadascuna d'aquestes línies les lideraran els tres regidors socialistes al ple amb el suport de Sílvia Trabalón, la nova coordinadora del grup municipal. Vila també ha explicat que exerciran "una oposició constructiva", però que seran "durs quan toqui ser-ho".




Elena Vila

Lamentem molt aquest cartipàs. Això no hauria d'anar de carteres, de competències ni de repartir cromos. Això va del que necessita i es mereix la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.