'És trist que un dels clubs més grans d'Espanya tingui una de les pitjors instal·lacions'

El jugador internacional del Club Rugby Sant Cugat Jordi Bravo lamenta l'estat del camp de la Guinardera


Temes relacionats

La defensa dels carrils bici, els sorolls de l'oci nocturn i les instal·lacions de la Guinardera, a l'audiència pública (24/jul/23)


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de la ZEM de la Guinardera / Foto: Localpres

Imatge d'arxiu de la ZEM de la Guinardera / Foto: Localpres

El jugador del Club Rugby Sant Cugat i de la selecció espanyola Jordi Bravo s'ha queixat a l'audiència pública del ple de juliol sobre l'estat del camp de la Guinardera. 'És ben trist veure com un dels clubs més grans d'Espanya pel que fa a socis té una de les pitjors instal·lacions, els meus companys de selecció se'n riuen', ha lamentat. L'internacional ha assenyalat el fet que es tracta d'un espai que no està homologat i ha demanat al govern quan començarà la remodelació. La regidora d'Esports, Núria Escamilla, ha assegurat que el govern hi està a sobre, que hi ha un pressupost i un projecte i que al setembre tindrà lloc una reunió amb el club per abordar-ho.


Segons va informar l'Ajuntament en una nota de premsa, està previst que les obres a la Guinardera comencin durant l'agost i que durin sis setmanes, amb un pressupost de 577.814 euros. Els treballs consistiran a instal·lar gespa d'última generació, base amortidora i reblert 100% orgànic. Tot plegat ha de servir per mantenir l'homologació del camp que permeti competir en Divisió d'Honor.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.