La sancugatenca Elena Vila pren possesió com a senadora

La cap de l'oposició de l'Ajuntament és l'única de Sant Cugat amb representació a Madrid


  • Comparteix:

Vila durant la presa de possessió / Foto: Cedida

Vila durant la presa de possessió / Foto: Cedida

La regidora i portaveu del PSC a l'Ajuntament, Elena Vila, ja és senadora. La santcugatenca ha promès el seu nou càrrec en català durant la constitució de la Cambra Alta de les Corts Generals. A partir d'ara, Vila compaginarà el càrrec com a senadora amb el grup dels socialistes amb ser el cap de l'oposició al consistori. Elena Vila és l'única santcugatenca que ha aconseguit representació en alguna de les dues cambres de Madrid a les passades eleccions espanyoles.

La resta de senadors també han promès el càrrec en una Cambra Alta on a més s'ha escollit el nou president del Senat. El popular Pedro Rollán ha obtingut 142 vots a favor (dels 140 són senadors del Partit Popular) superant la majoria absoluta establerta en 130. Per la seva banda, els socialistes, grup on forma part la santcugatenca Elena Vila, han votat en blanc.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.