El PP demana el desallotjament immediat de l'immoble ocupat del carrer Plana de l'Hospital

Els populars ho han comunicat en una nota de premsa en la qual també reclamen major presència policial a la zona


  • Comparteix:

La casa ocupada desde la part posterior / Foto: Cugat Mèdia

La casa ocupada desde la part posterior / Foto: Cugat Mèdia

El Partit Popular de Sant Cugat reclama el desallotjament immediat de l'immoble ocupat al carrer de la Plana de l'Hospital. En una nota de premsa, la formació assegura que existeix una relació entre els casos delictius ocorreguts al centre de la ciutat en les últimes setmanes i aquest habitatge. A més, en el mateix comunicat el PP demana un augment de la presència policial als voltants de la casa per tal de 'garantir la seguretat i tranquil·litat dels veïns i comerciants de la zona'.

El regidor i secretari general del Partit Popular de Sant Cugat, Alfredo Bergua, ha lamentat els episodis de robatoris, baralles i amenaces als voltants de l'immoble. També ha recordat que els Mossos d'Esquadra han qualificat l'ocupació de "delictiva i problemàtica". Bergua mostra també la seva preocupació pel benestar dels comerciants i veïns i conclou que la seva solució és un desallotjament immediat per posar fi a la situació "d'una vegada per totes".


Alfredo Bergua

S'ha d'acabar d'una vegada per totes amb un desallotjament. I ha de ser imminent. Els Mossos qualificaven l'ocupació de delictiva i problemàtica. Especialment pels veïns i comerciants de la zona, que veuen dia a dia episodis de robatoris, baralles, amenaces...



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.