Herrada ja exerceix com a comissionada de l'Ajuntament per a les relacions amb Valldoreix

El decret del seu nomenament s'ha signat aquest mes d'agost


Temes relacionats

Cortés, sobre el comissionat per Valldoreix: 'Les relacions han de ser entre l'alcalde i el president' (13/jul/23)

Susanna Herrada serà la comissionada per a les relacions amb Valldoreix (11/jul/23)


  • Comparteix:

Herrada, la segona per la dreta, a la Festa Major de la Colònia Valldoreix / Foto: Ajuntament

Herrada, la segona per la dreta, a la Festa Major de la Colònia Valldoreix / Foto: Ajuntament

L'excandidata a les eleccions de l'EMD, Susanna Herrada, ja exerceix com a comissionada de l'Ajuntament per a les relacions amb Valldoreix. El decret del nomenament s'ha signat aquest agost, ha confirmat Herrada a Cugat Mèdia. La valldoreixenca, que no ha fet declaracions a l'espera de la comunicació pública del nomenament, ha acompanyat aquest divendres a l'alcalde, Josep Maria Vallès, al pregó de la Festa Major del barri valldoreixenc de la Colònia Montserrat. Allà ha coincidit amb el president de l'EMD, Juanjo Cortés, que ha preferit no pronunciar-se.

Després de renunciar al juliol com a vocal de Valldoreix, Herrada ja ha posat fil a l'agulla a les seves noves responsabilitats. A hores d'ara poc se sap de les funcions que realitzarà com a comissionada, un nomenament que va ser fortament críticat per l'oposició d'esquerres a Sant Cugat.

Les formacions van considerar que aquesta nova figura és un càrrec fet a mida per a l'excandidata de Junts després de no guanyar les eleccions a l'EMD. Un càrrec que tampoc va ser ben rebut pel president de l'EMD en considerar que les relacions entre les dues administracions han de ser 'entre alcalde i president'.

No és la de la mateixa opinió el tinent d'alcaldia de Relacions Institucionals, Jordi Puigneró, que en una entrevista aquest agost a Cugat Mèdia va defensar el rol assessor de la comissionada per negociar i renovar el conveni econòmic Sant Cugat-Valldoreix.

No es coneixen més detalls de les responsabilitats d'Herrada, tret que tindrà un dedicació del 80% i una retribució de 40.674 euros bruts anuals dividits en 14 pagues de 2.905 euros mensuals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.