Sintonia entre Govern i Ajuntament per avançar en les millores de les instal·lacions del CAR

El delegat del Govern a Barcelona ha visitat l'Ajuntament en una jornada de treball amb l'equip de govern i altres regidors de l'oposició


  • Comparteix:

L'alcalde, Josep Maria Vallès, (a l'esquerra) amb el delegat del Govern a Barcelona, Joan Borràs, durant la seva visita a Sant Cugat / Foto: Premsa Ajuntament

L'alcalde, Josep Maria Vallès, (a l'esquerra) amb el delegat del Govern a Barcelona, Joan Borràs, durant la seva visita a Sant Cugat / Foto: Premsa Ajuntament

El delegat del Govern a Barcelona, Joan Borràs, ha visitat aquest divendres l'Ajuntament en una jornada de treball amb l'alcalde, Josep Maria Vallès, membres del govern, així com altres representants d'alguns partits de l'oposició i el president de l'EMD de Valldoreix. La trobada s'ha centrat, sobretot, en avançar en les converses per millorar les instal·lacions del CAR, que passen per un projecte -el qual no han avançat-, que necessita d'una modificació puntual de planejament urbanístic. La Generalitat s'ha trobat en bona sintonia amb el consistori, que ha explicat que ja tenen pactada una reunió amb la direcció del CAR per a la primera setmana d'octubre.

La Generalitat vol millorar les instal·lacions esportives de CAR a Sant Cugat amb un projecte que persegueix l'objectiu que l'equipament continuï sent "pioner i de referència" com ha explicat Borràs en la trobada posterior amb els mitjans locals. És per això que "hem demanat la col·laboració de l'Ajuntament per poder tirar endavant els treballs", que hauran de passar per una modificació urbanística, ha detallat.

Foto de família dels representants polítics participants en la jornada

Foto de família dels representants polítics participants en la jornada / Foto: Premsa Ajuntament

Mobilitat, infraestructures i Serveis Socials

Aquestes tres qüestions són les que des de Sant Cugat veuen prioritàries avançar i fer-ho de la mà de la Generalitat. De fet, l'alcalde, Josep Maria Vallès, ha explicat que en aquesta trobada amb el delegat del Govern ja han plantejat la possibilitat de millorar els accessos a l'autopista E9 (túnels de Vallvidrera) per descongestionar, sobretot, la rotonda de l'Hipòdrom. D'altra banda, Vallès ha alertat sobre la necessitat que Sant Cugat tingui una oficina de Benestar Social i Família perquè actualment els santcugatencs s'han de traslladar a Cerdanyola o Sabadell a fer tot una sèrie de tràmits. En aquest sentit, l'alcalde ha dit que ja han demanat una trobada amb el conseller de Drets Socials, Carles Campuzano.

El portaveu de Vox, Marcos Rodríguez, ha abandonat la reunió com a rebuig al càrrec de delegat del Govern, que considera que suposa una duplicitat de funcions. Ho han explicat els dos regidors de la formació en una publicació a les xarxes socials.


Joan Borràs

Hem fet la petició de poder fer una modificació urbanística per poder posar les instal·lacions al dia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.