Albert Mendoza dimiteix com a president de Junts per Sant Cugat

Mendoza ha decidit "fer un pas al costat" després que Junts hagi recuperat l'alcaldia i per centrar-se en projectes esportius personals


  • Comparteix:

Mendoza als estudis de Cugat Mèdia / Foto: Cugat Mèdia

Mendoza als estudis de Cugat Mèdia / Foto: Cugat Mèdia

El president de Junts per Sant Cugat, Albert Mendoza, dimiteix del seu càrrec i fa 'un pas al costat' després que el partit hagi tornat a agafar les regnes de l'alcaldia de l'Ajuntament. La decisió arriba després 'd'assolir els objectius' en les dues darreres eleccions i per 'deixar pas a gent amb noves idees que pugui treballar per Junts'. Mendoza, que va ser elegit president el 7 de novembre, marxa 'amb la feina feta' per centrar-se en projectes esportius personals.

La dimissió ha estat avançada per NacióSantCugat i confirmada pel mateix Mendoza a Cugat Mèdia.

"Em vull dedicar de ple en l'esport, que és el que més m'omple", ha remarcat l'excap de Relacions Institucionals del CAR, que és president de l'agrupació de jugadors del Sant Andreu, directiu del Sant Cugat FC i que ara està treballant també en un projecte de bàsquet a l'horitzó.

Amb la dimissió de Mendoza, el partit obre ara un període de 30 dies en què es poden presentar les candidatures per ocupar la presidència de l'executiva, que haurà de ser votada pels afiliats del partit.


Albert Mendoza

Han passat dues eleccions consecutives i crec que hem assolit els objectius, sobretot que el Josep Maria Vallès sigui l'alcalde. A les generals també hem tret un bon resultat per negociar l'amnistia i l'autodeterminació del país.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.