L'Ajuntament buscarà un nou emplaçament pel telecentre ubicat a la plaça del Rei


  • Comparteix:

Fins que no es trobi un nou emplaçament, s'ampliarà l'horari d'aquest servei

Fins que no es trobi un nou emplaçament, s'ampliarà l'horari d'aquest servei

El telecentre ubicat al Centre Obert de la plaça del Rei ampliarà el seu horari, mentre l'equip de govern busca una alternativa per allotjar en un nou equipament aquest servei. Així s'ha acordat al ple per unanimitat, arrel d'una moció presentada pel PSC. L'equip de govern s'ha compromès a buscar una nova ubicació per aquest servei, en el termini d'un mes.

El telecentre de la plaça del Rei comparteix espai i horari amb els altres serveis que estan ubicats al Centre Obert. El grup municipal socialista ha manifestat, en una moció presentada al darrer ple, el seu desacord per la limitació d'horari i espai del servei que això suposa.

En concret, el programa de la Generalitat que regula aquests telecentres, Nodat, estableix que els ajuntaments han de fer les inversions necessàries per condicionar els locals on s'ubiquen aquests serveis d'accés a Internet. La regidora socialista, Neus Sotomayor, ha demanat a l'equip de govern que trobi un emplaçament més adequat pel telecentre

Neus Sotomayor

La ubicació en el mateix espai que el Centre Obert i la Casa dels Infants no és una ubicació adequada perquè no compleix els seus objectius.


De la seva banda, l'equip de govern s'ha compromès a ubicar el telecentre del Centre Obert en un nou equipament en un termini màxim d'un mes. La regidora de Serveis Generals, Marta Subirà, ha explicat que mentre es troba una alternativa, el telecentre ampliarà el seu horari al marge del resta d'activitats del centre Obert.

Marta Subirà

Reconeixem que aquest no és l'espai idoni, però entenem que el telecentre ha d'estar obert a la ciutadania. És per això que creiem que l'acord és positiu i que el telecentre ha d'estar obert fora de l'horari de Centre Obert.


La moció s'ha aprovat per unanimitat de tots els grups del consistori, després d'alguns canvis en el text per part de l'equip de govern.

La nostra ciutat compta actualment amb quatre telecentres que tenen com a principal objectiu facilitar l'accés a Internet des de aquests punts de connexió, així com donar assistència als usuaris i realitzar activitats de formació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.