Vox proposa eliminar el peatge dels Túnels de Vallvidrera

La formació considera que el pagament diari d'aquest peatge suposa "una gran càrrega econòmica" per als usuaris de la via


  • Comparteix:

El peatge dels Túnels de Vallvidrera / Foto: Google Maps

El peatge dels Túnels de Vallvidrera / Foto: Google Maps

Vox insta la Generalitat a eliminar el peatge dels Túnels de Vallvidrera a la C-16. La formació considera que el pagament diari d'aquest peatge suposa 'una gran càrrega econòmica' per als usuaris que se suma als 'alts impostos que han de suportar' i a l'encariment dels preus provocats per la inflació. Per això, el grup municipal porta al ple d'octubre una moció que demana a la Generalitat que faci els estudis necessaris sobre la possibilitat d'eliminar aquest peatge i destini la partida pressupostària oportuna per fer-ho.

Vox motiva la proposta argumentant que des del 2021 les autopistes AP-7, AP-2, C-32 nord i C-33 entre Barcelona i Montmeló són gratuïtes després de la finalització de les concessions i la no renovació per part de la Generalitat. El partit apunta que només queden quatre autopistes amb peatge, totes elles de titularitat autonòmica.

Moció sobre seguretat

La formació també presentarà al ple una moció per augmentar la presència d'efectius de la Policia Local en els punts on s'ha incrementat l'activitat delictiva i per instar la Generalitat a augmentar la plantilla d'agents de Mossos d'Esquadra al municipi. També instarà el consistori a accelerar l'obertura de la subcomissaria de Policia Local a Valldoreix i a utilitzar les càmeres de control de la Zona de Baixes Emissions per a tasques de seguretat.

CONSULTA AQUÍ LA MOCIÓ PER ELIMINAR EL PEATGE DELS TÚNELS DE VALLVIDRERA

CONSULTA AQUÍ LA MOCIÓ D'INCREMENT DE LA SEGURETAT AL MUNICIPI



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.