Vox i el PP es queden sols en la defensa d'augmentar policies on hi ha més delictes

El text és original de Vox i també demanava l'obertura de la subcomissaria de Valldoreix


  • Comparteix:

Vox ha vist decaure la seva moció per reclamar més seguretat a zones amb més delictes / Foto: Cugat Mèdia

Vox ha vist decaure la seva moció per reclamar més seguretat a zones amb més delictes / Foto: Cugat Mèdia

Vox no ha vist prosperar la moció d'incrementar la presència de la Policia Local en zones on han augmentat els delictes. El partit de Marcos Rodríguez només ha obtingut el suport del PP i ha vist com l'oposició de la resta de formacions tombava un text que també instava la Generalitat a augmentar la plantilla d'agents de Mossos a Sant Cugat i que demanava al govern local accelerar l'obertura de la comissaria de barris de Valldoreix. La proposta incloïa usar les càmeres de control de la Zona de Baixes Emissions per a temes de seguretat.

ESCOLTA-HO

El portaveu de Vox té clar que més presència policial és sinònim d'una societat més segura i ha retret al govern no pensar en els veïns. Ha reprovat que el govern no lluiti al 100% per combatre els delictes a Sant Cugat i que la seva defensa tèbia els deixa "retratats" de cara a la ciutadania en matèria de seguretat.

Des del PP, el regidor Alfredo Bergua, ha reclamat que, primer de tot, cal tenir més agents de Policia Local i ha lamentat que en els anteriors mandats sempre hagi planejat la promesa de tenir 100 agents a la ciutat i mai no s'hagi complert. Ha reprovat la dada de 78 agents actuals, segons informació facilitada pels populars.

La tinència d'alcaldia de Seguretat, amb Bernat Picornell, té clar que Vox vol propagar la sensació de por entre la ciutadania i que l'objectiu és tenir rèdit polític. Picornell ha comentat que manipulen dades i desinformen la ciutadania amb "propaganda fake", i ha al·ludit a les "provocacions" del mateix portaveu de Vox, Marcos Rodríguez, en una manifestació en la passada commemoració de l'Ú d'octubre.

CONSULTA AQUÍ LA MOCIÓ



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.