L'alcalde defensa al ple la necessitat de tenir una assessora per a les relacions amb Valldoreix

Vallès respon al mig miler de firmes contra el nomenament de Susana Herrada com a comissionada


  • Comparteix:

'No em plantejo la possibilitat de prescindir d'aquesta figura en absolut'. Amb aquestes paraules l'alcalde, Josep Maria Vallès, tanca la polèmica pel nomenament de l'excandidata juntaire a l'EMD Susana Herrada com a Comissionada per a les Relacions Institucionals de Valldoreix. Mig miler de signatures no han fet canviar de parer Vallès, que ha lamentat 'les falsedats' que exposa el manifest promogut per l'Associació de Veïns i Veïnes Progressistes de Valldoreix que titllen 'd'anomalia democràtica' la concessió del càrrec.

El manifest afirma que les bones relacions entre l'Ajuntament i l'EMD no justifiquen la creació d'una comissionada ja que als electes "se'ls presumeix coneixement del territori". Ho ha verbalitzat a l'audiència pública del ple la veïna de Valldoreix, Carmen Ballesteros, en nom de les més de 500 persones que han signat el document, entre ells 35 càrrecs i excàrrecs electes, vuit entitats i 24 expresidents d'EMD.

L'alcalde, visiblement molest, ha lamentat que la majoria de les persones que signen el document no han parlat amb ell per exposar les seves inquietuds. Ha aprofitat per dir que la relació amb el president de l'EMD, Juanjo Cortés, que no ha signat el manifest, "és exquisida i extraordinària".

Ballesteros ha preguntat i repreguntat perquè Herrada se la situa com assessora si en el decret de nomenament consta com a comissionada, un aspecte que no ha estat resolt per l'alcalde en la seva intervenció. Sí que ha defensat a tot i a dret la vàlua d'Herrada i ha subratllat la seva feina com a presidenta accidental de Valldoreix durant la baixa per malaltia del president Puig.

La veïna ha remarcat que, en un context de dèficit, no és justificable 40.000 euros bruts anuals de sou per a qui va perdre les eleccions a l'EMD de Valldoreix.




Carmen Ballesteros

Demanem la eliminació immediata d'aquest càrrec que contravé la voluntat dels valldoreixencs. Senyor alcalde, vostè què farà?

Josep Maria Vallès

No prescindiré per descomptat d'aquesta figura. Continuarà treballant per a nosaltres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.