En Comú Podem Sant Cugat es manté unit malgrat el trencament Podem-Sumar a l'Estat

Els portaveus dels dos partits asseguren que continuaran treballant plegats per la ciutat i defensen la bona sintonia


  • Comparteix:

En Comú Podem en la presentació de la llista municipal l'abril passat / Foto: Cugat Mèdia

En Comú Podem en la presentació de la llista municipal l'abril passat / Foto: Cugat Mèdia

La coalició municipal d'En Comú Podem assegura que el trencament de Podem-Sumar oficialitzat fa una setmana no ha tingut cap conseqüència a Sant Cugat com sí que ha passat també a Catalunya, amb la renúncia de la líder dels Comuns al Parlament, Jéssica Albiach, a la militància de Podem. Els representants dels dos partits a Sant Cugat expliquen a Cugat Mèdia que els objectius de treball per a la ciutat continuen sent els mateixos i defensen la bona sintonia entre els dos partits a àmbit municipal.

El portaveu del grup municipal d'En Comú Podem, Ramon Gutiérrez, i també líders dels Comuns a Sant Cugat, assegura que "en l'àmbit local tenim un espai propi consolidat. Fa molt temps que treballem, tenim confiança entre nosaltres i treballem en estratègies conjuntes i pel que fa a grup municipal treballem molt bé. El nostre objectiu és continuar mantenint l'espai unit en l'àmbit local".

"Aquí no afecta en absolut"

Una posició que també defensa el portaveu de Podem Sant Cugat, Américo Ologaray, que de fet respon, categòricament, a preguntes de Cugat Mèdia, "aquí no afecta en absolut. Està clar que nosaltres som una coalició i, per tant, en aquests moments aquesta coalició té uns mecanismes de treball a Sant Cugat que funcionen. És un tema (el del trencament Podem-Sumar) que està al marge".

Ologaray assegura que entre Comuns i Podem "sempre tenim divergències, sempre han existit, però es parlen i es negocien". "Aquests problemes de dalt els comentem (amb Gutiérrez) i cadascú té la seva opinió, però són qüestions que queden al marge. No hi haurà cap dificultat per continuar treballant-hi plegats", ha afegit.




Américo Ologaray

Aquí no afecta en absolut. Està clar que nosaltres som una coalició i, per tant, en aquests moments aquesta coalició té us mecanismes de treball a Sant Cugat que funcionen. És un tema que està al marge, està en un altre àmbit. Aquí estem trreballant plegats i no està afectant, en absolut, a la militància.

Ramon Gutiérrez

Nosaltres a nivell local tenim un espai propi consolidat. Portem molt temps treballant, tenim confiança entre nosaltres i treballem en estratègies conjuntes i a nivell de grup municipal treballem molt bé. El nostre objectiu és seguir mantenint l'espai unit a nivell local.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.