L'auditoria anual a Eurofitness i les mocions de l'oposició, al ple de gener

El primer ple de l'any es farà aquest dilluns a les 15h i es podrà seguir a Cugat Mèdia


  • Comparteix:

Imatge de l'Eurofitnesss, a la Rambla del Celler / Foto: Cugat Mèdia

Imatge de l'Eurofitnesss, a la Rambla del Celler / Foto: Cugat Mèdia

El primer ple de l'any servirà per donar compte de l'informe de l'interventor sobre l'auditoria dels comptes anuals de l'empresa Centre Fitness Sant Cugat, gestora d'Eurofitness Sant Cugat, i per aprovar la Declaració Especial d'Interès Municipal de la seva activitat econòmica i social. D'altra banda, el protagonisme del ple l'agafen les mocions presentades per tots els grups de l'oposició. Les propostes abordaran la millora del transport públic (PSC), la dinamització del Camí de Sant Jaume (PP), l'ampliació de l'habitatge protegit (CUP), reduir les caques de gos i la restitució de la placa de record dels afusellaments de la Rabassada (Vox), i la comissió informativa especial sobre la regidora d'Educació (ECP). El ple municipal es pot seguir en directe per Cugat Mèdia a través del web, el 91.5 FM i les xarxes socials. L'audiència ciutadana és a les 19 h.


ORDRE DEL DIA

DESPATX D'OFICI

1.Proposta d'aprovació de l'esborrany de l'acta del Ple ordinari de data 22.12.2023.

2.Dació de compte dels decrets dictats per aquesta alcaldia i tinències d'alcaldia, així com els dels organismes autònoms del PME, de l'OAMCCSC i de l'IGEPESI.


ECONOMIA, CONEIXEMENT I ORGANITZACIÓ

Economia i Hisenda

3. Delegació de competència en matèria de concessions demanials en la Junta de Govern Local. (Exp. 51970/2023)

4. Dació de compte de l'informe de la Intervenció General, relatiu a l'auditoria dels comptes anuals de l'empresa que gestiona la concessió d'obra pública i explotació del servei del Centre Fitness Sant Cugat, corresponent a l'any 2022 (Exp. 46799/2023)

5. Modificació de la instrucció reguladora del règim de fiscalització limitada prèvia, de requisits bàsics i substitució del règim de fiscalització prèvia en matèria d'ingressos per la presa de raó en comptabilitat. (Exp. 53661/2023)

6. Aprovació de la Declaració d'Especial Interès Municipal de l'activitat econòmica i social duta a terme pel COL·LECTIU FITNESS, SL amb efectes des de la sol·licitud de 25/01/2022 fins a la modificació o cessament de dita activitat (Exp. 4417/2023)


DRETS, DINAMITZACIÓ DE LA CIUTAT, COMERÇ I SEGURETAT

Comerç i Dinamització Productiva

7. Aprovació de la cessió dels drets concessionals del Quiosc núm. 1 de premsa ubicat a la Rambla del Celler. (Exp. 45481/2022)


GESTIÓ URBANA, MOBILITAT I CANVI CLIMÀTIC

Serveis Urbans

8. Proposta de retorn de garantia dipositada en el contracte de subministrament de material elèctric per a les actuacions de la brigada d'obres i serveis. (Exp. 30217/2017-42/2017)

9. Aprovació de la 3a modificació del contracte de serveis de connexions d'alarmes d'intrusió als edificis municipals. (Exp. 23295/2019)

MOCIONS DE GRUPS MUNICIPALS

10. Moció del grup municipal de VOX Sant Cugat per restituir la placa en record dels afusellaments de la Rabassada. (Exp. 53537/2023)

11. Moció del grup municipal de Vox Sant Cugat per minimitzar l'impacte en higiene i salubritat de les excrecions dels animals de companyia a la via pública. (Exp. 53444/2023)

12. Moció del grup municipal del Partit Popular de Sant Cugat per a la dinamització i promoció del Camí de Santiago / Sant Jaume al seu pas per Sant Cugat. (Exp. 315/2024)

13. Moció del grup municipal d'En Comú Podem per la creació d'una Comissió Informativa especial sobre la regidoria d'Educació. (Exp. 358/2024)

14. Moció del grup municipal de CP-PSC per avançar en l'acord amb l'AMB per tal de millorar el transport públic a la nostra ciutat. (Exp. 405/2024)

15. Moció del grup municipal de la CUP Sant Cugat per garantir el 30% d'habitatge protegit en noves promocions d'habitatge i rehabilitacions integrals. (Exp. 406/2024)


CONTROL DELS ÒRGANS DE GOVERN

16. Control i fiscalització dels altres òrgans de govern

17. Precs, preguntes i interpel·lacions



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.