El Consell Local per la República prepara el seu retorn

La junta va dimitir en bloc fa més d'un any per "diferències" amb el govern del Consell


Temes relacionats

La junta del Consell Local per la República de Sant Cugat dimiteix en bloc (11/des/22)


  • Comparteix:

El grup impulsor del Consell Local de la República, a la presentació del llibre 'De la resistència a la independència', de Gerard Sesé / Foto: Cugat Mèdia

El grup impulsor del Consell Local de la República, a la presentació del llibre 'De la resistència a la independència', de Gerard Sesé / Foto: Cugat Mèdia

La situació que viu el país a nivell polític i social ha de mobilitzar de nou el desaparegut Consell Local per la República. Això considera l'anomenat Grup Impulsor del Consell per la República a la ciutat, que treballa des de setembre per dotar de nou l'organització de representació a Sant Cugat. Per fer-ho possible, el Consell per la República ha enviat un correu als 2.000 registrats de l'extingit consell local animant-los a presentar candidatura per a les eleccions que es faran al març.

La portaveu del Grup Impulsor, Roser Nadal, considera que l'escenari politico-social de Catalunya "no pot tenir la ciutadania esperant a la trinxera" i cal mobilitzar-se. Així, superades les discrepàncies que van portar l'antiga junta a dimitir en bloc davant "els pocs resultats" dins el Consell de la República Catalana, el Grup Impulsor posa fil a l'agulla a l'elecció de la seva nova junta. El Grup Impulsor està format actualment per 6 persones.

Nadal ha explicat que la intenció és anar a una amb l'ANC i Òmnium i intentar fer plegats els actes a favor de la independència. També aposten per una entesa amb l'Ajuntament, tot i que, diu Nadal, a l'alcalde Vallès "li costa molt pronunciar la paraula independència".

Nadal ha fet aquestes declaracions amb motiu de la presentació del llibre, aquest dimecres a la Casa de Cultura, 'De la resistència a la independència: El Consell de la República des de dins', de Gerard Sesé, cap de comunicació del Consell per la República. L'acte ha comptat amb la presència del representant del govern del Consell, Toni Castellà.




Roser Nadal

És un moment d'aguantar i tenir el cap fred i portar la torxa fins que calgui. Som un poble molt tossut.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.