La CUP acusa el govern de retrocedir en matèria d'habitatge

La formació lamenta que "l'agenda política que impera sigui la de Junts" i es mostra decebuda amb ERC


  • Comparteix:

Simarro i Sierra, en la roda de premsa / Foto: Cugat Mèdia

Simarro i Sierra, en la roda de premsa / Foto: Cugat Mèdia

La CUP alerta que les polítiques d'habitatge del govern municipal suposen un 'retrocés respecte del mandat anterior'. La formació assegura que s'ha produït 'una inversió de prioritats' liderada per Junts, que ha aconseguit 'imposar la seva agenda política' i no situar l'habitatge com una des les matèries cabdals del govern. En aquest sentit, els cupaires lamenten la reducció de la previsió de pisos de protecció oficial que s'han de construir durant aquest mandat. La formació lamenta que la previsió per al 2023-2027 anunciada per l'anterior govern d'ERC, PSC i la mateixa CUP, parlés de 362 habitatges i ara el tinent d'alcaldia de Drets, el republicà Bernat Picornell, donés la xifra de 300 al recent esmorzar del govern amb la premsa.

Unes explicacions que no convencen la CUP, que assegura que el govern "ha guardat al calaix" projectes d'habitatge assequible com el Ragull Centre i Ca n'Ametller mentre anuncia altres projectes com la biblioteca central urbana i prioritza qüestions com la seguretat.

El portaveu del grup municipal Marco Simarro també ha criticat la postura del govern a l'hora de valorar les seves propostes en matèria d'habitatge. "Al ple de desembre vam acabar votant en contra perquè les esmenes desdibuixaven la nostra proposta. En l'últim ple hem acabat retirant la moció per no tornar a fer el paperot", ha explicat Simarro a Cugat Mèdia, que defensa la participació política de l'oposició a través de les mocions. "Volíem que la moció es pogués discutir al ple amb la resta de partits, però no podem tolerar que passin el rodet de la majoria absoluta", ha remarcat.




Marco Simarro

El govern prefereix anunciar altres tipus de projectes que tindrà una gran despesa, com la biblioteca.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.