El PSC proposa crear una comissió de seguiment i un ple monogràfic anual sobre el medi ambient

El grup municipal portarà la moció al ple de febrer, que se celebrarà el dilluns 19


  • Comparteix:

La millora de la xarxa de bus és una de les mesures per millorar el medi ambient / Foto: Ajuntament

La millora de la xarxa de bus és una de les mesures per millorar el medi ambient / Foto: Ajuntament

Una comissió de seguiment i un ple monogràfic anual sobre la situació ambiental a Sant Cugat. Aquestes són les dues propostes que portarà el PSC al ple de febrer mitjançant una moció que, segons el regidor José Gallardo, té un rerefons 'constructiu' i l'objectiu de 'remar cap a una ciutat més sostenible i amb una qualitat de l'aire millor'. La proposta coincideix amb la celebració del Dia Internacional per la Reducció de les Emissions de CO2, que va tenir lloc el passat 28 de gener.

Segons ha explicat el regidor socialista a Cugat Mèdia, la comissió per al medi ambient, formada per membres de l'equip de govern, de l'oposició i del teixit associatiu, seria l'encarregada de fer un seguiment trimestral a les mesures mediambientals del municipi. A més, la comissió també podria fer aportacions per millorar els nivells de contaminació a la ciutat.

D'altra banda, els socialistes proposen fer un ple monogràfic un cop l'any per "retre comptes i veure, amb dades, la situació de Sant Cugat respecte als nivells de contaminació".

La moció es portarà a votació el dilluns 19 de febrer a la sala de plens de l'Ajuntament.


José Gallardo

És una moció que no va contra ningú, és una moció constructiva, de ciutat, mitjançant la qual hem de remar cap a una ciutat més sostenible i amb una qualitat d'aire millor



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.