El PP porta al ple recuperar el projecte de l'hospital de referència per a Sant Cugat

La formació considera que l'hospital de dia és una "degradació" del projecte original


  • Comparteix:

Els tres regidors del PP, davant l'Ajuntament / Foto: Cugat Mèdia

Els tres regidors del PP, davant l'Ajuntament / Foto: Cugat Mèdia

Els populars creuen que l'anunciada construcció de l'hospital de dia és una 'degradació' del projecte original i batallaran al ple recuperar l'hospital de referència. El PP ha redactat una moció en què exposa que l'hospital de dia no resoldrà les necessitats d'una població que suma més de 190.000 persones entre Sant Cugat, Rubí i Castellbisbal.


CONSULTA AQUÍ LA MOCIÓ

Això esgrimeix el portaveu del PP, Álvaro Benejam, en la roda de premsa que la formació ha ofert aquest divendres. Els populars tenen clar que després de 20 anys reivindicant un hospital de referència complert "amb tots els serveis mèdics i diagnòstics", Sant Cugat no pot llençar la tovallola i defensar un Centre d'Alta Resolució.

Per aquest motiu, els d'Álvaro Benejam portaran al ple exigir a la Generalitat que el centre hospitalari que es planificarà sigui un hospital de referència i, per tant, desistir del projecte anunciat recentment.




Alvaro Benejam

És un centre de dia hospitalari i creiem que aquest anunci no respon a la necessitat de la ciutadania de Sant Cugat de tenir un hospital de referència. Aquesta reivindicació, de fa molts anys, no s'ha assolit mai.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.