Vox i el PP fan un minut de silenci pels agents de la Guàrdia Civil assassinats a Barbate

L'Ajuntament i la resta de grups han declinat participar-hi perquè només se sumen a crides d'entitats municipalistes catalanes o de la Generalitat


  • Comparteix:

Un moment del minut de silenci, amb representants de Vox i del PP a l'Ajuntament de Sant Cugat / Foto: Vox

Un moment del minut de silenci, amb representants de Vox i del PP a l'Ajuntament de Sant Cugat / Foto: Vox

El grup municipal de Vox ha convocat aquest dilluns un minut de silenci pels dos agents de la Guàrdia Civil morts després de ser envestits per una narcollanxa aquest cap de setmana a Barbate (Cadis). A la concentració s'ha sumat també el PP. La formació d'extrema dreta ha criticat que cap altra formació amb representació al ple hagi participat de la convocatòria: 'Està clar que per a ells, no totes les violències són condemnables'.

En un comunicat, Vox ha explicat que aquest dilluns al matí ha proposat a la resta de portaveus i a l'alcaldia celebrar el minut de silenci. Segons ha pogut saber Cugat Mèdia, alcaldia ha declinat participar-hi, argumentant que l'Ajuntament, de manera institucional, només se suma a crides fetes per entitats municipalistes catalanes o per la Generalitat. En aquest cas, Vox s'acollia a una convocatòria de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.