Junts demana acords amb l'Escola de Música i el camp de futbol per desllorigar el pressupost de Valldoreix

Bernat Gisbert ha carregat contra Juanjo Cortés per "manca de lideratge i de diàleg amb Junts"


  • Comparteix:

Els tres vocals de Junts, davant l'actual Escola de Música de Valldoreix / Foto: Cugat Mèdia

Els tres vocals de Junts, davant l'actual Escola de Música de Valldoreix / Foto: Cugat Mèdia

Junts votarà a favor d'un nou pressupost de Valldoreix si el govern d'esquerres accepta construir la nova escola de música al costat de l'EMD i també 'dignificar' el camp de futbol del Monmany. El partit considera que el govern d'esquerres, en minoria, no està jugant bé les seves opcions en no tenir en compte, diu, que Junts és el partit amb major representació. El portaveu de la formació, Bernat Gisbert, ha carregat contra el president Cortés per 'manca de lideratge, criteri i diàleg'.

El juntaire ha explicat que, en vuit mesos de mandat, només ha tingut una reunió amb Cortés i ha lamentat que el president no hagi liderat les converses sobre el pressupost, delegant en el vocal d'Economia (ERC), Ramon Segura. Segons Gisbert, Cortés no està governant per a Valldoreix "ni tampoc treballa per a la vila com a president de l'Agrupació d'EMD de Catalunya".

Així de dur s'ha mostrat en la roda de premsa que el partit ha ofert aquest dimarts per exposar "les línies vermelles" de la formació a l'hora d'aprovar un eventual pressupost. I és que, governant en minoria i amb Junts, el PP i Vox a l'oposició, els de Juanjo Cortés han optat per prorrogar pressupost visualitzant, de moment, una manca d'acord en els comptes.

"Volem aprovar el pressupost i si acceptessin el que proposem no tindríem problema en aprovar els comptes", ha dit la vocal de Junts, Lluïsa Múñoz. Això passa per fer marxa enrere en la construcció de la nova Escola de Música a la zona de la Centralitat, com va anunciar el govern en la presentació del Pla d'Equipaments, i apostar per la zona contigua a l'EMD on actualment hi ha mòduls. Junts apunta que, en sintonia a crear un espai "per a l'ús d'altres entitats" com predica el govern, s'avindrien a fer una construcció polivalent. "El que volem és diàleg", apunta Gisbert.

L'altre assumpte a resoldre seria el del camp de futbol del Monmany on el partit demana una actuació per "dignificar-lo" i així possibilitar, entre d'altres, els entrenaments del Valldoreix Futbol Club, que actualment entrena a l'Àgora. Tot i que el terreny és zona inundable, des de Junts asseguren que es poden explorar opcions que donin resposta ja a aquesta necessitat, mentre es treballa la proposta de camp de futbol a Mas Fuster del govern.

Junts no vol esperar i vol agilitzar "timings". En el cas de l'Escola de Música, el vocal Adrian van der Hoeven apunta que l'equipament a la zona de la Centralitat estaria acabat, en la primera fase, a finals de 2027, mentre que construir al costat de l'EMD avançaria dos anys el calendari.



Lluïsa Muñoz

Des de Junts estaríem encantats d'aprovar el pressupost. Però, hem de ser fidels al nostre programa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.