El ple referma el compromís de vetllar pel Pla d'Acció per a l'Energia Sostenible i el Clima

El ple ho ha acordat arran d'una moció del PSC amb esmenes del govern


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de la plaça de l'U d'Octubre / Foto: Cugat Mèdia

Imatge d'arxiu de la plaça de l'U d'Octubre / Foto: Cugat Mèdia

El Pla d'Acció per a l'Energia Sostenible i el Clima (PAESC) seguirà tenint seguiment per part de l'Ajuntament. Serà a partir d'ara amb una comissió que pren el relleu a l'antiga comissió de seguiment del Pla d'Acció de l'Agenda 21 Local i que definirà els membres que la constitueixen. Tot plegat s'ha aprovat amb una moció del PSC esmenada pel govern.

ESCOLTA-HO

El text original proposava una reunió trimestral i un ple monogràfic. El regidor de Sostenibilitat, Albert Salarich, ha justificat prescindir del plenari especial perquè considera que aquest tema es pot lligar al pla de mandat, on es donaria compte de la comissió de seguiment. Es tracta d'una "actualització de nomenclatura", segons Salarich, que dona "un sentit més pràctic i que ens permetrà ser més operatius".

CONSULTA AQUÍ LA MOCIÓ

CONSULTA AQUÍ LES ESMENES DEL GOVERN

El PAESC és un document que inclou 85 accions per afavorir l'estalvi energètic i les energies renovables. Té per objectiu la reducció d'un 62% de les emissions per càpita l'any 2030 (respecte a les del 2005), l'assoliment de la neutralitat climàtica l'any 2050 i la garantia d'un accés a l'energia assequible, neta i segura, entre d'altres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.