Oriol Cisteró, reelegit de nou president d'ERC Sant Cugat

La seva ha estat l'única candidatura presentada a l'assemblea del partit celebrada aquest divendres


  • Comparteix:

Imatge de l'executiva actual d'ERC, amb Cisteró al mig / Foto: ERC

Imatge de l'executiva actual d'ERC, amb Cisteró al mig / Foto: ERC

Sense canvis al capdavant de la secció local d'ERC. L'actual president de la formació, Oriol Cisteró, continuarà assumint la presidència del partit, segons ha aprovat aquest divendres l'assemblea republicana per una majoria del 79% dels vots. La candidatura de Cisteró, que és president des de fa vuit anys, ha estat l'única que s'ha presentat per liderar ERC. L'assemblea també ha aprovat la renovació de l'executiva local amb l'exregidora Alba Gordó com a secretària general.

Sempre que s'ha presentat Cisteró a presidir ERC ho ha fet sent l'única candidatura a votar. El republicà ho interpreta com una aprovació a la seva gestió que l'encoratja a abordar nous reptes com augmentar la militància, sobretot de dones, i reforçar vincles amb els barris i Valldoreix.

En el futur immediat, les eleccions catalanes i les europees, i a llarg termini, les municipals. Cisteró ho té clar: ERC treballarà per estar a govern després de perdre l'alcaldia "que va ser un cop dur".

El republicà, càrrec de confiança d'ERC a l'Ajuntament, ha assolit la presidència per tercera vegada el que el converteix en el president més longeu del partit dels últims temps. Cisteró és representant del consell de Promusa, la Xarxa d’Espais d’Interès Natural i la comissió de Torre Negra. Enginyer, MBA i fundador de l'empresa d'aliments ecològics Delhortacasa, a més de Cerveses Almogàver. Forma part d'Òmnium Cultural i és president de la secció local des de 2016.

La resta de l'executiva està formada per membres que continuen com Enric Òdena (finances), Eva Puigjaner (barris) i Francesc Osan (política municipal). Les cares noves són el vocal valldoreixenc Ramon Segura (organització), Àngels Legarreta (militància), Roger Barranco (imatge i comunicació) i Carme Aznárez (feminismes). Gordó també assumirà Transició Ecològica i Bernat Picornell formarà part de la direcció.

Balanç dels primers sis mesos de govern

El portaveu municipal, Bernat Picornell, ha dit que actualment el partit preserva la feina del mandat anterior, "per garantir que Sant Cugat continua mirant cap al futur". Ha garantit la "irrellevància de l'extrema dreta a les votacions del ple".

La trobada ha tingut un record per a Jaume Espina, Roger Lamiel i Flora Vilardell, militants que han traspassat durant l'últim mandat de l'executiva.


Oriol Cisteró

Crec que la valoració global és positiva, és important que ERC sigui a govern



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.