Nou intent de l'EMD per encarregar a l'Ajuntament les obres d'urbanització de Baixador

Es presenten mocions de Junts i el PP per demanar, respectivament, més transparència i càmeres de seguretat a l'estació


Temes relacionats

Els veïns de l'avinguda Baixador aturen la tramitació de la urbanització i demanen consens previ entre l'EMD i l'Ajuntament (22/mar/24)


  • Comparteix:

L'avinguda de Baixador, de nou protagonista a la junta de veïns / Foto: Ajuntament

L'avinguda de Baixador, de nou protagonista a la junta de veïns / Foto: Ajuntament

La tramitació per fer possible la urbanització de l'avinguda de Baixador, entre el carrer Eivissa i passeig de la Mariscota, intentarà de nou continuar el camí a la junta de veïns de Valldoreix d'aquest dijous. L'EMD, en no poder assumir la licitació de les obres ni la planificació de les contribucions especials per al finançament, encarrega a l'Ajuntament aquestes responsabilitats. Es tracta del segon intent de reprendre el procés després que el veïnat manifestés a la darrera junta la manca d'acord entre les dues administracions. Aquest és un dels punts destacats de la sessió, juntament amb la moció de Junts per promoure la transparència a l'EMD i una del PP per sol·licitar, de nou, la instal·lació de càmeres de seguretat a l'estació. La sessió plenària d'aquest dijous començarà a les 18 h i es pot seguir en directe al canal de YouTube de l'EMD. Una hora abans tindrà lloc l'audiència pública.


ORDRE DEL DIA



1. Proposta d'aprovació, si escau, de l'esborrany de l'acta del Ple ordinari del dia 21 de març de 2024.

2A. Moció del PP sol·licitant la instal·lació de càmeres de seguretat a l'estació de ferrocarrils de Valldoreix.

2B. Moció de Junts per Valldoreix per promoure la transparència a l'EMD de Valldoreix.

3. Proposta d'adopció de modificació de la plantilla, relació de llocs de treball dels Serveis Territorials de l’EMD de Valldoreix.

4. Donar conformitat, a l'adhesió dels equipaments de l'EMD de Valldoreix a la Xarxa Metropolitana de Refugis Climàtics, promogut per l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès i la Xarxa Metropolitana de Refugis Climàtics promoguda per l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), i que implica l'acceptació del contingut del Protocol per a l'adhesió a la Xarxa Metropolitana de Refugis Climàtics.

5. Proposta d'aprovació, si escau, de la modificació pressupostària número 5/2024, del pressupost prorrogat 2023.

6. Proposta de resolució del recurs de reposició interposat per un particular contra l'acord del ple de la junta de veïns de l'EMD Valldoreix de data 26 d’octubre de 2023, pel qual s'aprova la designació d'aquesta persona com a responsable del contracte, mitjançant concessió administrativa, del servei públic de transport urbà de viatgers de l’EMD.

7. Proposta d'acord, pel qual s'aprova encomanar a l’Ajuntament de Sant Cugat del Vallès la gestió d’execució de les obres de l’avinguda baixador a Valldoreix i de l’expedient de contribucions especials per al finançament de l'obra.

8. Donar compte, al Ple de la Junta de Veïns del Decret de la Presidència número 2024-0275, de data 8 d'abril de 2024, d'aprovació de l'oferta pública d'ocupació (OPO) per l'any 2024.

9. Donar compte al Ple de la Junta de Veïns del Decret de la Presidència 2024-0214, de data 13 de març de 2024, d’aprovació del Marc pressupostari dels exercicis 2024, 2025, 2026 i 2027.

10. Donar compte del Decret de Presidència 2024-0145, de compareixença al Jutjat Contenciós Administratiu número 7, en el recurs contenciós administratiu, procediment ordinari número 37/2024.

11. Donar compte del Decret de Presidència 2024-0271 de compareixença al Jutjat Contenciós Administratiu núm.7, en el recurs contenciós administratiu, procediment ordinari número 37/2024.

12. Restar assabentats dels Decrets de Presidència en compliment de l'article 42 del ROF, des del dia 8 de març i número 2024-0198 fins al dia 5 d’abril de 2024 i número 2024-0271.

13. Restar assabentats dels Decrets de contractació, des del dia 8 de març de 2024 fins al dia 5 d’abril de 2024.

14. Acció de govern.

15. Precs i preguntes dels grups al Ple.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.