El PSC presenta la Xarxa Latina, que aplega militants relacionats amb el món llatinoamericà


  • Comparteix:

Els socialistes volen enfortir les relacions amb els col·lectius d'immigrants per construir una societat diversa i cohesionada

Els socialistes volen enfortir les relacions amb els col·lectius d'immigrants per construir una societat diversa i cohesionada

La Federació Vallès Oest del PSC ha presentat a Sant Cugat la Xarxa Latina, una agrupació sectorial del partit que pretén aplegar militants i simpatitzants socialistes que estiguin relacionats amb entitats d'origen llatinoamericà. L'objectiu de la formació és establir relacions amb aquests col·lectius per avançar cap a una societat més diversa i cohesionada.

El punt de partida de la Xarxa Latina del PSC és el reconeixement que la creixent presència de ciutadans immigrants a la nostra ciutat consolida una realitat social cada vegada més diversa i pluricultural. En resposta a aquesta evidència, els socialistes han creat una agrupació sectorial que vol integrar els militants i simpatitzants que estan en contacte amb col·lectius llatinoamericans, per tal d'enfortir la seva integració i configurar un teixit social cada cop més cohesionat. Així ho explica el secretari de Formació del Partit dels Socialistes, Josep Maria Sala.

Josep Maria Sala

La Xarxa Latina és una organització sectorial del PSC que pretén agrupar militants i simpatitzants que treballen amb entitats que presten la seva atenció als ciutadans d'origen llatinoamericà.


De la seva banda, el viceprimer secretari de la Federació Vallès Oest del PSC i regidor a Sant Cugat, Salvador Gausa, ha explicat que la creació de la Xarxa Latina és la resposta a una realitat cada vegada més present, i servirà per enfortir les relacions del partit amb els ciutadans.

Salvador Gausa

Donem resposta a una realitat, a un dels principals reptes, amb una actitud d'acolliment i obertura de la qual n'estem orgullosos. Establir relacions amb els ciutadans és el primer pas per avançar en polítiques que realment importen la gent.


El coordinador de la Xarxa Latina a Catalunya, Javier Luna, ha remarcat que es tracta d'una organització sectorial que no substitueix la importància del treball de base que els militants i simpatitzants socialistes fan des de les agrupacions locals del partit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.