El PSC demana un calendari públic de les obres de la plaça Borràs de Mira-sol


  • Comparteix:

Els socialistes s'oposen també a la possibilitat de fer una benzinera a Mira-sol, sol·licitada per un particular

Els socialistes s'oposen també a la possibilitat de fer una benzinera a Mira-sol, sol·licitada per un particular

El grup municipal socialista exigeix a l'equip de govern un calendari públic de les obres de la Plaça Borràs del districte de Mira-Sol. Els socialistes es mostren preocupats per la 'manca de calendari públic' de finalització de les obres i consideren que els veïns estan patint molèsties d'accessibilitat i de mobilitat a la zona.

El PSC de Sant Cugat creu que l'equip de govern municipal ha de fer públic un calendari de les obres de la Plaça Borràs i de la connexió de l'Avinguda Montserrat Roig amb Can Ganxet. El grup municipal socialista recorda que ja fa un any que van començar aquestes obres, i afirmen que els veïns encara no saben quan han de finalitzar. Així ho ha explicat el portaveu del PSC a Sant Cugat, Jordi Menéndez.

Jordi Menéndez

Els veïns de Mira-Sol estan patint les incomoditats del barri de Can Mates. Exigim que l'Àrea de Territori informi de manera clara i concisa el calendari de finalització de les obres de la Plaça Borràs i la seva connectivitat amb Can Ganxet.


Menéndez assegura que les obres provoquen molèsties als veïns del barri ja que, segons diu, afecten tan a l'accessibilitat com a la mobilitat. El portaveu socialista, creu que les obres, a més, perjudiquen de manera econòmica als comerços de la zona i minven la comoditat dels usuaris de la línia del Ferrocarrils de la Generalitat.

D'altra banda, des del PSC han explicat també que consideren 'un disbarat' la possibilitat d'ubicar una benzinera en aquest districte, tal i com ha demanat fer un particular. Els socialistes diuen no entendre que l'àrea de Medi Ambient de l'Ajuntament 'hagi informat favorablement la possible ubicació' i demanen que tant el tinent d'alcalde de Medi Ambient com el regidor de Descentralització manifestin públicament la seva opinió sobre aquest tema i que es convoqui un consell de districte urgent per informar el veïnat i debatre el projecte.

Recordem que l'Ajuntament ha emès, de moment, el certificat de compatibilitat urbanística corresponent, confirmant que la qualificació dels terrenys on s'ha sol·licitat fer aquest equipament podria permetre l'activitat d'una benzinera, però que falta encara que les àrees de Territori i Medi Ambient realitzin informes pronunciant-se a favor o en contra d'aquesta instal·lació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.